ΑΘΗΝΑ
14:17
|
02.05.2024
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα έχει συνάντηση με την Εισαγγελέα, Γεωργία Αδειλίνη.
Ο Ν. Ανδρουλάκης θα συναντηθεί σήμερα με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γ. Αδειλίνη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης,  στις 11:00 θα επισκεφθεί την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη για το θέμα της… μονατζιέρας των Τεμπών.

«Ποιος την ώρα που χάσαμε 57 συνανθρώπους μας, είχε την προτεραιότητα να πάρει πριν τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία τους επίμαχους διαλόγους, να τους χαλκεύσει και μετά να τους δώσει σε ένα φιλικό μέσο μαζικής ενημέρωσης για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη; Αυτό το αδίστακτο χέρι πρέπει να μάθουμε ποιο είναι. Γι’ αυτό, επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε, τη Δευτέρα το πρωί θα είμαι στον Άρειο Πάγο. Γιατί πρέπει να υπάρξει έρευνα, άπλετο φως και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια. Ποιοι είναι αυτοί που είχαν την προτεραιότητα εκείνο το βράδυ να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη; Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», είχε δηλώσει ο κ. Ανδρουλάκης μετά το πέρας της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή.

Νωρίτερα ο κ. Ανδρουλάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τους δημοσιογράφους Γ. Παπαδάκη και Μ. Αναστασοπούλου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αστυνομία και εθνοφρουρά εισέβαλαν στο UCLA- Δεκάδες συλλήψεις διαδηλωτών

Στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες της πρότασης εκεχειρίας του Ισραήλ

ΜέΡΑ25: Προκλητική η αποφυλάκιση του ναζιστή Μιχαλολιάκου

Συγκέντρωση στο Γερεβάν με αίτημα την παραίτηση του Νικόλ Πασινιάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα