ΑΘΗΝΑ
12:37
|
01.05.2024
Σε ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού αναφέρεται πως «ο ύποπτος εναέριος στόχος» χτύπησε περιοχή έξω από τα ισραηλινά εδάφη.
Από την έκρηξη μετά την πτώση του drone
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άγνωστης προέλευσης τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) για το οποίο υπήρχαν υποψίες πως έφερε εκρηκτικά χτύπησε υπαίθρια μεθοριακή περιοχή της Ιορδανίας κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ και το αεροδρόμιο Ραμόν, προκαλώντας έκρηξη.

Σε ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού αναφέρεται πως «ο ύποπτος εναέριος στόχος» χτύπησε περιοχή έξω από τα ισραηλινά εδάφη βορειοανατολικά της πόλης Εϊλάτ. «Ερευνώνται λεπτομέρειες του περιστατικού «ανέφερε η ανακοίνωση.

Το drone φάνηκε να προκαλεί μικρή φωτιά σε απόσταση 200 μέτρων από τα σύνορα Ιορδανίας-Ισραήλ κοντά στο αεροδρόμιο Ραμόν που απέχει 18 χλμ από το Εϊλάτ (τη νοτιότερη πόλη του Ισραήλ).

Το αεροδρόμιο Ramon

Σε κάθε περίπτωση το περιστατικό σήμανε συναγερμό στις ισραηλινές αρχές καθώς τη Δευτέρα το πρωί τηλεκατευθυνόμενο βομβαρδιστικό από την ιρακινή σιιτική οργάνωση «Ισλαμική Αντίσταση του Ιράκ» χτύπησε μέρος ισραηλινής ναυτικής βάσης στο Εϊλάτ προκαλώντας μόνον υλικές ζημιές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα