ΑΘΗΝΑ
07:58
|
03.05.2024
Στο ηχητικό αρχείο ο αστυνομικός ακούγεται να αρνείται να παραχωρήσει περιπολικό για να συνοδεύσει την 28χρονη στο σπίτι της, όπου καραδοκεί ο πρώην σύντροφός της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απομακρύνθηκε από την θέση του ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου (100), ο οποίος συνομίλησε με την 28χρονη Κυριακή, λίγα λεπτά πριν και κατά την διάρκεια της άγριας δολοφονίας της από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, όπου είχε καταφύγει η νεαρή κοπέλα για να ζητήσει προστασία.

Υπενθυμίζεται ότι, στο ηχητικό αρχείο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ο αστυνομικός αρνείται να παραχωρήσει περιπολικό ώστε να συνοδεύσει την 28χρονη στο σπίτι της όπου καραδοκεί ο πρώην σύντροφός της, παρόλο που η άτυχη κοπέλα έχει τον ενημερώσει πως κινδυνεύει η σωματική της ακεραιότητα.

Αντιθέτως, ο αστυνομικός την ρωτά για το που βρίσκεται ο δράστης, ώστε να σταλεί περιπολικό σε αυτόν.

Η άτυχη κοπέλα τον ενημέρωσε ότι το σπίτι της είναι μόλις δύο λεπτά απόσταση από το Α.Τ. στο οποίο βρίσκεται, χωρίς όμως αυτό να θορυβήσει τον αστυνομικό. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η 28χρονη κείτεται νεκρή από τις αλλεπάλληλες μαχαιριές που της κατάφερε ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση της Κυριακής που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη χθες από την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον υπεύθυνο αστυνομικό για την εσωτερική έρευνα.

Ο τηλεφωνητής είναι υπό έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν ληφθεί καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους και μέχρι την Παρασκευή, αφότου ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο περί «ξένης επιρροής» στη Γεωργία ζητά Αρμοστής του ΟΗΕ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα