ΑΘΗΝΑ
02:43
|
25.04.2024
Η ΑΔΕΔΥ, με ανακοίνωσή της, δηλώνει ότι εξάντλησε κάθε δυνατό τρόπο για συμπόρευση με τη ΓΣΕΕ.
Στα μαχαίρια για μια απεργία!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον απόηχο της απόφασης τους να μην συμμετάσχουν στην πανελλαδική απεργία της 17ης Απριλίου που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ, οι εκπρόσωποι των δημοσίων υπαλλήλων κατήγγειλαν τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Εργατών Γιάννη Παναγόπουλο, αποδίδοντας του τη δημόσια τοποθέτηση ότι η απεργία που πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, με τη συμπλήρωση ενός έτους από το έγκλημα των Τεμπών,  είχε ως στόχο «να θεμελιωθούν καριέρες και να χριστούν αυξήσεις πάνω στους νεκρούς».

Η ΑΔΕΔΥ, με ανακοίνωσή της, δηλώνει ότι εξάντλησε κάθε δυνατό τρόπο για συμπόρευση με τη ΓΣΕΕ, θεωρώντας ότι τα προβλήματα της ακρίβειας και των χαμηλών μισθών είναι κοινά στο σύνολο των εργαζομένων. 

Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρει, απέστειλε από τις αρχές Ιανουαρίου επιστολή στη ΓΣΕΕ για συμπόρευση των δύο συνομοσπονδιών του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. 

«Αντί ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ να απατήσει θετικά στην επιστολή της ΑΔΕΔΥ προέβη στις απαξιωτικές δηλώσεις και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει». Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των δημοσίων υπαλλήλων καλούν τη  διοίκησή της Συνομοσπονδίας Εργατών να διαχωρίσει τη θέση της και «να καταδικάσει τις απαράδεκτες  δηλώσεις του προέδρου της, ανοίγοντας έτσι και πάλι τον δρόμο για τη συνεργασία των δυο κορυφαίων τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων  που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία των αγώνων των εργαζομένων».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα