ΑΘΗΝΑ
02:39
|
02.05.2024
Από την Αθήνα ο Χρήστος Αβραμίδης παρουσιάζει την πολυτάραχη ιστορία του αγάλματος του Τρούμαν, αλλά και τη σχέση της χώρας με τα δικά της μνημεία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ποιος έστησε ένα άγαλμα του Λένιν στο Μανχάταν; Τι σχέση έχει η τηλεοπτική σειρά Ντιούκς με την Κου Κλουξ Κλαν και τον Μπάστερ Κίτον; Πως η ανατροπή ενός αγάλματος στη Νέα Υόρκη σηματοδότησε τη γέννηση του αμερικανικού κράτους και γιατί στην Ελλάδα κανείς δεν κατάφερε να απομακρύνει το άγαλμα ενός Αμερικανού προέδρου;

Στο τρίτο επεισόδιο του INFOWAR, αποκλειστικά στο Attica TV την Παρασκευή 5 Απριλίου τα μεσάνυχτα, o Άρης Χατζηστεφάνου μας εξηγεί πως η κατασκευή αλλά και η ανατροπή μνημείων και αγαλμάτων φέρνει στο φως τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά κάθε χώρας.

Από την Αθήνα ο Χρήστος Αβραμίδης παρουσιάζει την πολυτάραχη ιστορία του αγάλματος του Τρούμαν αλλά και τη σχέση της χώρας με τα δικά της μνημεία.

Το μοντάζ και τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Άρης Τριανταφύλλου. Διεύθυνση φωτογραφίας Θάνος Τσάντας. Οργάνωση παραγωγής Κατερίνα Κωνσταντοπούλου. Πρωτότυπη μουσική Ερμής Γεωργιάδης.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα