ΑΘΗΝΑ
17:32
|
29.05.2024
Από την Αθήνα ο Χρήστος Αβραμίδης παρουσιάζει την πολυτάραχη ιστορία του αγάλματος του Τρούμαν, αλλά και τη σχέση της χώρας με τα δικά της μνημεία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ποιος έστησε ένα άγαλμα του Λένιν στο Μανχάταν; Τι σχέση έχει η τηλεοπτική σειρά Ντιούκς με την Κου Κλουξ Κλαν και τον Μπάστερ Κίτον; Πως η ανατροπή ενός αγάλματος στη Νέα Υόρκη σηματοδότησε τη γέννηση του αμερικανικού κράτους και γιατί στην Ελλάδα κανείς δεν κατάφερε να απομακρύνει το άγαλμα ενός Αμερικανού προέδρου;

Στο τρίτο επεισόδιο του INFOWAR, αποκλειστικά στο Attica TV την Παρασκευή 5 Απριλίου τα μεσάνυχτα, o Άρης Χατζηστεφάνου μας εξηγεί πως η κατασκευή αλλά και η ανατροπή μνημείων και αγαλμάτων φέρνει στο φως τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά κάθε χώρας.

Από την Αθήνα ο Χρήστος Αβραμίδης παρουσιάζει την πολυτάραχη ιστορία του αγάλματος του Τρούμαν αλλά και τη σχέση της χώρας με τα δικά της μνημεία.

Το μοντάζ και τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Άρης Τριανταφύλλου. Διεύθυνση φωτογραφίας Θάνος Τσάντας. Οργάνωση παραγωγής Κατερίνα Κωνσταντοπούλου. Πρωτότυπη μουσική Ερμής Γεωργιάδης.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Άλλο ένα αμερικανικό drone MQ-9 Reaper στα χέρια των Χούθι

ΣΥΡΙΖΑ για κρυφή σύσκεψη: «Τέτοιες πρακτικές προσομοιάζουν σε άλλα καθεστώτα»

Υπογραφή δύο νέων συμφωνιών Ελλάδας-Κατάρ στην Αθήνα

Ο Λούλα ανακαλεί τον πρέσβη της Βραζιλίας στο Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα