ΑΘΗΝΑ
08:52
|
02.05.2024
Ο Βασίλης Ζαχείλας εισέβαλε την περασμένη Παρασκευή στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ, κρύβοντας τα χαρακτηριστικά του, και επιτέθηκε σε δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Εισαγγελία Βόλου ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για  την βίαιη επίθεση που δέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κώστας Γαργάλας, από μασκοφόρο, που αποδείχθηκε ότι ήταν ο Βασίλης Ζαχείλας, δημοτικός σύμβουλος του Αχιλλέα Μπέου.

Η επίθεση σημειώθηκε στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ), την περασμένη Παρασκευή. Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Ζαχείλας παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος δύο ημέρες μετά την επίθεση και την αποκάλυψη της ταυτότητας του «μασκοφόρου».

«Εκφράζω τη λύπη μου για το επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκην, χάνοντας δυστυχώς την ψυχραιμία μου, πέφτοντας στην παγίδα της προκλητικής συμπεριφοράς, με συνεχείς ύβρεις, ειρωνείες στο πρόσωπό μου από τον δημοτικό σύμβουλο, Κώστα Γαργάλα. Για την πράξη μου θα κριθώ από τη Δικαιοσύνη, στη διάθεση της οποίας βρίσκομαι και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το περιστατικό. Ο δημοτικός σύμβουλος του Μπέου ισχυρίζεται ότι ενήργησε αυτοβούλως και συγκεκριμένα «χωρίς να καθοδηγούμαι από κανέναν».

Χθες το μεσημέρι, ο Κώστας Γαργάλας και ο συνήγορός του εμφανίστηκαν στην Εισαγγελία Βόλου και υπέβαλαν συμπληρωματική μήνυση, συνδυάζοντας τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες στον Βόλο, ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε από τον Βασίλη Ζαχείλα, χαρακτηρίζοντάς τη «δολοφονική ενέργεια», με στόχο να του προκαλέσει «σημαντική βλάβη στο πρόσωπο και με πιθανότητα και μόνιμη για τη ζωή του».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τέλος οι διπλωματικές σχέσεις της Κολομβίας με το Ισραήλ

ΗΠΑ: Νομοσχέδιο για την πάταξη του φερόμενου αντισημιτισμού στα πανεπιστήμια

Βουλή: Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης με τα 158 «Ναι» της ΝΔ

Το Ισραήλ απειλεί με αντίποινα ενάντια της Παλαιστινιακής Αρχής λόγω Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα