ΑΘΗΝΑ
08:14
|
05.05.2024
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, παρουσίασε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές σε μία εκδήλωση με έντονο προεκλογικό χαρακτήρα.
Στέφανος Κασσελάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου της Νέας Ιωνίας παρουσιάστηκαν απόψε παρουσία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος ενόψει των προκριματικών εκλογών για το ευρωψηφοδέλτιο.

Οι 83 υποψήφιοι παρουσιάζονται από τον Κασσελάκη σε τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις που έχουν και προεκλογικό χαρακτήρα. Μετά την αποψινή εκδήλωση θα ακολουθήσουν άλλες δύο: Η μία την ερχόμενη Τετάρτη στο Περιστέρι, στην Πλατεία Δημαρχείου στις 20.00 το βράδυ και η Τρίτη στην πλατεία της Νέας Σμύρνης στις 19.30.

Από τους 83 υποψηφίους της Αττικής, θα εκλεγούν 12. Έξι γυναίκες και έξι άνδρες. Οι ψηφοφόροι θα μπορούν να βάλουν έως 4 σταυρούς. Στη διαδικασία θα συμμετέχουν τόσο τα μέλη, όσο και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Κασσελάκης: Γιορτή άμεσης δημοκρατίας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παίρνοντας το λόγο κατά την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος ανέφερε πως πρόκειται για μια «γιορτή της άμεσης δημοκρατίας».

Τόνισε πως στις ευρωεκλογές οι πολίτες δεν θα ψηφίσουν μόνο με ψήφο τιμωρίας στη Νέα Δημοκρατία αλλά με ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα νέο ΣΥΡΙΖΑ που έχει ξεκάθαρες προτάσεις για την ακρίβεια.

Ο Κασσελάκης απάντησε επίσης στις κατηγορίες του Κυβερνητικού Εκπροσώπου μετά το άρθρο του στην «Καθημερινή» και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να μας πει τι είναι ψεύδος».

«Είναι ψεύδος ότι η Ελλάδα είναι η φτωχότερη μετά τη Βουλγαρία χώρα της ΕΕ; Είναι ψεύδος ότι η Ελλάδα είναι μέσα στην πεντάδα των χωρών όπου αυξάνεται ο πληθωρισμός; Είναι ψεύδος ότι 26% της χώρας είναι στα όρια της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Ελεύθερος ο αστυνομικός από τις Ισραηλινές αρχές κατόπιν παρέμβασης του ΥΠ.ΕΞ.

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια

Ανδρουλάκης: Την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα