ΑΘΗΝΑ
00:32
|
09.05.2024
Σε τρεις εκδηλώσεις, σήμερα, αύριο και την Παρασκευή η παρουσίαση των υποψηφίων της Αττικής, από τον Στέφανο Κασσελάκη.
Από τις κάλπες της Κυριακής θα προκύψουν οι 38 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τους πρώτους υποψήφιους, από την Αττική, για τις προκριματικές εκλογές ανάδειξης των προσώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τις Ευρωεκλογές, θα παρουσιάσει σήμερα Τρίτη, στις 7:30 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου της Νέας Ιωνίας, ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Η παρουσίαση των υποψηφίων, ενόψει των προκριματικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή, 14 Απριλίου, θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, στις 7:30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης στις 19:30.

Από τις κάλπες της Κυριακής θα προκύψουν οι 38 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές, ενώ οι υπόλοιποι πέντε θα οριστούν απευθείας από τον κ. Κασσελάκη, με τους δύο να έχουν ήδη ανακοινωθεί, δηλαδή τους νυν ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Έλενα Κουντουρά.

Παρότι τα ψηφοδέλτια των Ευρωεκλογών είναι ενιαία για ολόκληρη την επικράτεια, οι προκριματικές στον ΣΥΡΙΖΑ θα γίνουν ανά περιφέρεια, ώστε, στοιχειωδώς τουλάχιστον, τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος να γνωρίζουν τα πρόσωπα που διεκδικούν τον τίτλο του υποψήφιου ευρωβουλευτή.

Όλα τα ονόματα ανά περιφέρεια έχουν αναρτηθεί στο syriza.gr, ενώ στην ίδια πλατφόρμα μπορούν τα μέλη αλλά και οι φίλοι του κόμματος να εγγραφούν για να ψηφίσουν στις προκριματικές της Κυριακής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Αντιφασιστική Νίκη συνεχίζει να εμπνέει τους λαούς, λέει το ΚΚΕ

Τον Ιμάμογλου συνάντησε σήμερα ο Δήμαρχος Αθηναίων

Τουρκική NAVTEX στο κεντρικό Αιγαίο πριν την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα

Οι ΗΠΑ χάνουν σε επιρροή και λάμψη υπερδύναμης…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα