ΑΘΗΝΑ
11:59
|
01.05.2024
Η απόφαση αν και ανακοινώθηκε σήμερα είχε τεθεί σε ισχύ από το περασμένο Σάββατο, 6 Απριλίου, και έχει ισχύ ως και τις 13 Απριλίου 2024.
Lufthansa
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Lufthansa ανακοίνωσε πως ανέστειλε από την Τετάρτη, 10 Απριλίου, τις πτήσεις προς και από Τεχεράνη εξαιτίας της εξαιρετικά τεταμένης κατάστασης στη Μέση Ανατολή, μετά και από την επίθεση του Ισραήλ στο ιρανικό προξενείο στη Δαμασκό την 1η τρέχοντος μηνός.

Η απόφαση αυτή αν και ανακοινώθηκε σήμερα είχε τεθεί σε ισχύ από το περασμένο Σάββατο, 6 Απριλίου, και έχει ισχύ ως και τις 13 Απριλίου 2024 δίχως να αποκλείεται και περαιτέρω παράταση.

Εκπρόσωπος της γερμανικής αεροπορικής εταιρίας ανέφερε:

«Παρακολουθούμε συνεχώς την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και είμαστε σε στενή επαφή με τις αρχές. Η ασφάλεια  των πελατών και του πληρώματός μας είναι ύψιστη προτεραιότητα της Lufthansa».

Την Τετάρτη το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων MEHR με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X μετέδωσε πως είχε κλείσει ο εναέριος χώρος πάνω από την Τεχεράνη για στρατιωτικά γυμνάσια.

Ωστόσο στη συνέχεια η ανάρτηση αυτή αφαιρέθηκε από το λογαριασμό του πρακτορείου στην πλατφόρμα και διαψεύστηκε πως μετέδωσε σχετική είδηση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Παράταση πληρωμής φόρων ως την Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα