ΑΘΗΝΑ
00:47
|
02.05.2024
Οι ελλαδέμποροι της Δεξιάς προσπαθούσαν να παρουσιαστούν πιο πατριώτες από τη δημοκρατική Παράταξη που πολέμησε, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Στέφανος Κασσελάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αιχμές κατά του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά που είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές του Ιουνίου άφησε απόψε κατά την ομιλία του στη Νέα Σμύρνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του πρώτου στον ΑΝΤΕΝΝΑ πως το σύνθημά του στις εκλογές αυτές είναι το χουντικό «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια».

«Ποια είναι η χώρα που ονειρεύεστε για τα παιδιά σας; Είναι τα νέα μυαλά που τολμούν να μπουν στην πολιτική ή είναι ο επίσημος προπαγανδιστής του Κυριάκου Μητσοτάκη, που τώρα ανταμείβεται;

Ο Αυτιάς των fake news του Σαββατοκύριακου, που δήλωσε σήμερα ότι κεντρικό σύνθημα για εκείνον είναι το «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» της Χούντας!

Γιατί αυτό έκαναν πάντα οι ελλαδέμποροι της Δεξιάς: προσπαθούσαν να παρουσιαστούν πιο πατριώτες από τη δημοκρατική Παράταξη που πολέμησε, πιο οικογενειάρχες από τις δεκάδες, χιλιάδες δημοκρατικές οικογένειες που έδωσαν το αίμα τους για μια ελεύθερη πατρίδα.

Η ιστορία δεν πρόκειται να ξεχαστεί και εμείς δεν πρόκειται να την παραδώσουμε σε συνθήματα που ανήκουν σε άλλες εποχές.

Εμείς είμαστε η σύγχρονη πολιτική και το μέλλον που αξίζει σε αυτό τον τόπο. Και στη χώρα μας υπάρχουν δυο δρόμοι» τόνισε ο Κασσελάκης.

Ο πρώτος είναι ο δρόμος που λέει «έχω 41%, όλα κρίθηκαν, μην ενοχλείτε τον αλαζόνα». Ο δεύτερος είναι το κίνημα που φτιάχνουμε μαζί. Το λιγότερο δεν μας αρκεί. Η μισή ζωή δεν μας αξίζει, η αδιαφάνεια, η συγκάλυψη, η καθημερινή ανασφάλεια δεν μας ταιριάζει.

Θέλουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ μια καλύτερη ζωή και τη θέλουμε τώρα, γιατί η ζωή μας δεν μπορεί να περιμένει. Γι’ αυτό τον λόγο, με αίσθημα ευθύνης και ταπεινοφροσύνης, σας προσκαλώ να συμμετάσχετε την Κυριακή σε μια γιορτή δημοκρατίας και ανανέωσης για την πολιτική ζωή του τόπου. Για να μπορεί κάθε παιδί που γεννιέται σε αυτή τη χώρα να μεγαλώσει εδώ, να διαπρέψει και να ζήσει το ελληνικό του όνειρο».

Κατά τα άλλα στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε πως το κόμμα του έχει αποκτήσει άλλη ορμή και πως πάει για πρώτο κόμμα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα