ΑΘΗΝΑ
12:03
|
02.05.2024
Οι ευρωεκλογές είναι ευκαιρία να μπει φραγμός «στην αλαζονεία, την ατιμωρησία και τις πελατειακές πρακτικές της Νέας Δημοκρατίας», τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Αναγκαία η ενίσχυση της Δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ε αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα των Συντακτών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας πως «η χώρα χρειάζεται ισχυρή και σοβαρή αντιπολίτευση που θα κινείται αξιακά και προγραμματικά».

Ταυτόχρονα ο κ. Ανδρουλάκης υπογραμμίζει ότι «είναι αναγκαία η ενίσχυση της Δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ, της  δύναμης που αγωνίζεται με συνέπεια για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους δικαίου, τη μείωση των ανισοτήτων, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών». Υποστηρίζει πως μια αξιόπιστη και σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση, μετά τις Ευρωεκλογές, θα είναι εναλλακτική κυβερνητική επιλογή απέναντι στη Νέα Δημοκρατία για να αλλάξει η χώρα σελίδα.

«Η αναξιοπιστία είναι το κύριο χαρακτηριστικό της κυβερνητικής λειτουργίας. Για τις υποκλοπές ήταν ξένες πρεσβείες που ζήτησαν την παρακολούθησή μου μόνο και μόνο για να διαψευστούν την ίδια ημέρα. Όταν αποκαλύφθηκε ότι η Νέα Δημοκρατία είχε μετατρέψει το Υπουργείο Εσωτερικών σε εκλογικό της κέντρο με την υποκλοπή χιλιάδων προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού, η κυρία Ασημακοπούλου και η κυβερνητική προπαγάνδα προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι η ευρωβουλευτής είχε συγκεντρώσει μόνη της όλα αυτά τα email, ακόμα και από ανθρώπους που ποτέ δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί της», σημειώνει ο κ. Ανδρουλάκης.

Τέλος κάνει λόγο για προσπάθεια της κυβέρνησης να συγκαλύψει την υπόθεση των υποκλοπών και τις ευθύνες στη τραγωδία των Τεμπών, ενώ αναφέρεται και στην πρόσφατη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο πρωθυπουργός το πρωί εξαπέλυε πυρά για προσπάθεια επιχειρηματικών συμφερόντων να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση και το ίδιο βράδυ «οι δύο στενότεροι συνεργάτες του συναντήθηκαν με τα ίδια συμφέροντα, με αποτέλεσμα την αποπομπή τους από την κυβέρνηση».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πεσκόφ: Καμιά ειρήνη με τους όρους του Ζελένσκυ

Έρευνα κατά του IDF για δολοφονίες παιδιών στη Δυτική Όχθη

Πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Αποφυλάκιζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα