ΑΘΗΝΑ
03:01
|
02.05.2024
«Συνιστούμε στους υποστηρικτές του κατοχικού καθεστώτος να εκτιμήσουν αυτή την υπεύθυνη και κατάλληλη δράση που ελήφθη από την Ισλαμική Δημοκρατία».
Εμπραχίμ Ραϊσί
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους «γενναίους άνδρες των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης» εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι ο Ιρανός Πρόεδρος Εμπραχίμ Ραϊσί, εκτιμώντας πως τα αντίποινα «έδωσαν ένα μάθημα στο σιωνιστικό καθεστώς».

«Η τιμωρία του επιτιθέμενου που ήταν η αληθινή υπόσχεση του Ανώτατου Ηγέτη εκπληρώθηκε… Η επιχείρηση έγινε εντός του πλαισίου νόμιμων δικαιωμάτων αυτοάμυνας» τόνισε ο Ιρανός Πρόεδρος.

Ο Ραϊσί εξήγησε ότι εδώ και έξι μήνες αλλά και τις τελευταίες βδομάδες «χρησιμοποίησε όλα τα εργαλεία για να δείξει τις τρομερές επιπτώσεις από την αδράνεια του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ» σε σχέση με την παραβίαση του διεθνούς δικαίου από το Ισραήλ, όταν βομβάρδισε την 1η Απριλίου 2024 το ιρανικό προξενείο στη Δαμασκό της Συρίας.

«Συνιστούμε στους υποστηρικτές του κατοχικού καθεστώτος να εκτιμήσουν αυτή την υπεύθυνη και κατάλληλη δράση που ελήφθη από την Ισλαμική Δημοκρατία και να σταματήσει την τυφλή υποστήριξη στο επιτιθέμενο καθεστώς» ανέφερε σε επόμενο σημείο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα