ΑΘΗΝΑ
18:36
|
30.04.2024
Μεταξύ των υποψηφίων ξεχωρίζουν τα ονόματα του Φρέντι Μπελέρι, του Πύρρου Δήμα και της Βούλας Πατουλίδου. (live)
Ο πρωθυπουργός κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. με τους 42 υποψήφιους του κόμματος που διεκδικούν την ψήφο των ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου παρουσίασε απόψε στο Ωδείο Αθηνών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ανάμεσα στους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ ξεχωρίζει το όνομα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρι που παραμένει στις αλβανικές φυλακές, οι ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας και Βούλα Πατουλίδου, οι δημοσιογράφοι Ελεονώρα Μελέτη, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Γιώργος Μουρούτης και Νίκος Στέφος, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας, η Έφη Χριστοφιλοπούλου κ.α.

«Είμαστε το κόμμα που σταθερά φέρνει την πατρίδα μας πιο κοντά στην Ευρώπη κάθε μέρα» είπε ο πρωθυπουργός τονίζοντας πως το 2024 έχουν δυσκολέψει πολύ και πως υπάρχουν στον ορίζοντα μεγάλες «οικονομικές προκλήσεις» και αυτές που αφορούν την τεχνολογική επανάσταση που θα αντιμετωπίσουμε. «Το να ακούγεται σε αυτή την Ευρώπη που αλλάζει η ισχυρή φωνή της πατρίδα μας έχει μεγάλη σημασία και γι’ αυτό ψηφίζουμε στις εκλογές αυτές για μία ισχυρή Νέα Δημοκρατία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

«Η Ελλάδα ξαναβρίσκεται στο κέντρο των ευρωπαϊκών εξελίξεων και αυτό οφείλουμε να το κατοχυρώσουμε και να το ενισχύσουμε» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην αρχή της εκδήλωσης η Αριστοτελία Πελώνη παρουσιάζοντας την εκδήλωση τόνισε πως ο Φρέντι Μπελέρης δεν μπορεί για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να κάνει προεκλογική εκστρατεία όμως η υποψηφιότητά του έχει «βαρύ συμβολισμό».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συνάντηση Μπλίνκεν με το βασιλιά της Ιορδανίας για τη Γάζα

ΜέΡΑ25 για ίδρυση ακροδεξιού σωματείου στη Θεσσαλονίκη: «Ούτε να το σκέφτεστε!»

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ ο Κουτσούμπας

Μητσοτάκης: Οι κρίσεις για το Μάτι δεν είναι οριστικές-Μπορούν να επανεξεταστούν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα