ΑΘΗΝΑ
22:12
|
30.04.2024
Το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά παρουσιάστηκε απόψε στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι υποψήφιοι του ΜέΡΑ25 στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου παρουσιάστηκαν απόψε, 15 Απριλίου, στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ της Αθήνας.

Με τον τρόπο αυτό, η «ενωτική πρωτοβουλία ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά» πραγματοποίησε, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, «το επίσημο ξεκίνημά της για τη μάχη των Ευρωεκλογών του Ιουνίου».

«Ολοι εμείς δεν υποκύψαμε στην τρόικα και στην ολιγαρχία, που υπερασπιζόμαστε την Ειρήνη, τον κόσμο της εργασίας, τον δημόσιο χώρο και τα συλλογικά δικαιώματα, το περιβάλλον μπροστά στην κλιματική καταστροφή» αναφέρεται στην ανακοίνωση για την παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΜέΡΑ25.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα, στον κατάμεστο κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ και με παλαιστινιακές σημαίες να κυματίζουν από νέους ανθρώπους που κατέκλυσαν την αίθουσα.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε εν μέσω των ραγδαίων εξελίξεων στο παγκόσμιο στερέωμα, παρουσιάστηκε το πρόταγμα για μια Ευρώπη της Ειρήνης, κόντρα στην παράνοια των εξοπλισμών και του πολεμοχαρούς κλίματος που έχει καταλάβει όλο τον πλανήτη.

Χαιρετισμούς απεύθυναν υποψήφιοι και υποψήφιες για το ευρωκοινοβούλιο και προβλήθηκε βίντεο από τις κινητοποιήσεις φοιτητών, γυναικών, εργαζόμενων κτλ όπου βρέθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα οι αγωνιστές – μέλη των φορέων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία.

Υποψήφιοι με το ΜέΡΑ25 κατεβαίνουν μεταξύ άλλων

Οι πανεπιστημιακοί Νίκος Θεοχαράκης, ΕΚΠΑ, Αλεξάνδρα Κορωναίου, Πάντειο, Κώστας Λαπαβίτσας, Λονδίνο, Σεραφείμ Σεφεριάδης, Πάντειο.

Από τα κινήματα η Πάολα Ρεβενιώτη, ακτιβίστρια για την ισότητα, η Βασιλική Αθανασοπούλου, νομικός, η Φαίη Τζανετουλάκου, ακτιβίστρια για το περιβάλλον, ο Χάρης Τσιμιτάκης, φοιτητής ιατρικής Αθηνών.

Καλλιτέχνες υποψήφιοι με το ΜέΡΑ25 είναι η Νένα Βενετσάνου, ο μουσικός Δημήτρης Ζερβουδάκης, οι ηθοποιοί Μαρία Καρακίτσου και Γιώργος Χρανιώτης αλλά και οι πρώην βουλευτές Γιάνης Βαρουφάκης, Γραμματέας ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης, πρώην βουλευτής Β3 Αθηνών, Ηρώ Διώτη, πρώην βουλεύτρια Λάρισας και Αμμανατίδου-Πασχαλίδου Λίτσα, πρώην βουλεύτρια Β Θεσσαλονίκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Πορεία κατά της καταστολής στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Διαμαρτυρία vegans στο Σύνταγμα: «Η σφαγή δεν είναι αγάπη»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα