ΑΘΗΝΑ
13:21
|
29.05.2024
Το νέο εκπαιδευτικό κέντρο σχεδιάστηκε να μεταλαμπαδευτεί η τεχνική γνώση των παλαιότερων τεχνικών στους νέους επαγγελματίες του κλάδου.
ΑΔΜΗΕ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εγκαινιάστηκε απόψε στο Περιστέρι το νέο Εκπαιδευτικό Κέντρο του ΑΔΜΗΕ που αναμένεται να συμβάλει στην ανανέωση της κατάρτισης του τεχνικού προσωπικού της εταιρίας στον κλάδο της Ενέργειας.

Η υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου, που συμμετείχε στα εγκαίνια του Κέντρου Εκπαίδευσης αναφέρθηκε στην αναβάθμιση των τεχνικών δεξιοτήτων των εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ, στην προώθηση της καινοτομίας, αλλά και στην έλευση νέων επενδύσεων, στο πεδίο της ενέργειας.

Αλεξάνδρα Σδούκου

«Ο δρόμος για την καθαρή ενέργεια απαιτεί, όχι μόνο τις υποδομές αλλά και επένδυση στην κατάρτιση που θα υποστηρίξουν την ενεργειακή μετάβασή της χώρας μέχρι το 2050», εξήγησε η Σδούκου.

Από την πλευρά του, ο Μανούσος Μανουσάκης, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, έκανε λόγο για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Όπως εξήγησε, το νέο εκπαιδευτικό κέντρο θα αποτελέσει το όχημα ώστε να μεταλαμπαδευτεί η τεχνική γνώση των παλαιότερων τεχνικών στους νέους επαγγελματίες του κλάδου. Οι εργολάβοι παραπονιούνται ότι δεν έχουν εξειδικευμένο προσωπικό, ειδικά στην μεταφορά της ενέργειας, σημείωσε ο Μανουσάκης τονίζοντας ότι το εκπαιδευτικό κέντρο θα εξοπλίσει τους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ με προσόντα ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα η ενεργειακή μετάβαση της χώρας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πούτιν: Μόνη νόμιμη εξουσία στην Ουκρανία είναι το κοινοβούλιο και ο πρόεδρος του

Νέα κυβέρνηση στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό μετά την απόπειρα πραξικοπήματος

Νέο επίδομα ανεργίας με αναδιανομή της φτώχειας

Έφοδοι σε γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου στο πλαίσιο έρευνας για ρωσική επιρροή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα