ΑΘΗΝΑ
12:58
|
29.05.2024
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ισχυρίστηκε ότι η υπό κρίση συγκέντρωση δεν προκαλεί αντιανταγωνιστικές οριζόντιες και κάθετες επιπτώσεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άδεια για την σύσταση της πρώτης ιδιωτικής ιατρικής σχολής στην Αθήνα που αποτελεί παρακλάδι του κερδοσκοπικού επενδυτικού πολυεθνικού ομίλου CVC, που έχει απλώσει σαν χταπόδι τα πλοκάμια της σε σημαντικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, έδωσε σήμερα η Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Η άδεια δόθηκε στην εταιρία  «ΗELLENIC HEALTHCARE HOLDING 3 (CYPRUS) LIMITED» και τον οργανισμό ιδιωτικού δικαίου «Π.Λ. Πανεπιστήμιο Λευκωσίας» για την υπό σύσταση εταιρία «University of Nicosia Greece Branch Medical Limited» όπως και της υφιστάμενης εταιρίας «VANES Limited».

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας εδρεύει στην Κύπρο και ελέγχεται από την Ε.Π.Ε. «EDEX Educational Excellence Corporation Ltd».

To Πανεπιστήμιο Λευκωσίας παρέχει υπηρεσίες τριτοβάθμιας ανώτατης εκπαίδευσης στην Κύπρο, δυνατότητα την οποία παρέχει και σε εξ αποστάσεως φοιτητές στην Ελλάδα, ενώ η EDΕX, μέσω θυγατρικών της, παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Η «VANES Limited» δραστηριοποιείται στην αγορά κτηματομεσιτικών υπηρεσιών.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ισχυρίστηκε ότι η υπό κρίση συγκέντρωση δεν προκαλεί αντιανταγωνιστικές οριζόντιες και κάθετες επιπτώσεις, ούτε έχει ως αντικείμενο ή ως αποτέλεσμα το συντονισμό της ανταγωνιστικής συμπεριφοράς των μητρικών επιχειρήσεων. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έφοδοι σε γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου στο πλαίσιο έρευνας για ρωσική επιρροή

Αποκάλυψη Τέμπη: Σε κυβερνητική σύσκεψη αποφασίστηκε το μπάζωμα του χώρου

Άνοιξαν οι κάλπες για τις κρίσιμες εκλογές στη Νότια Αφρική

Μεξικό: Διαδηλωτές έβαλαν φωτιά στην ισραηλινή πρεσβεία- «Δεν είναι πόλεμος, είναι γενοκτονία»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα