ΑΘΗΝΑ
06:25
|
04.05.2024
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Μίλαν με 3-0 στη Νιόν, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ευρώπης. Τα τρία γκολ πέτυχαν Μουζακίτης, Παπακανέλλος και Μπακούλας.
Η ομάδα νέων του Ολυμπιακού με το τρόπαιο της Youth League
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Αφιερώνουμε το τρόπαιο του Youth League σε όλους τους Έλληνες» δήλωσε απόψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη νίκη της ομάδας νέων  στο πρωτάθλημα Ευρώπης επί της Μίλαν.

Ο ίδιος πρόσθεσε:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Το όνειρό μας ήταν ένα ευρωπαϊκό κύπελλο και σήμερα είναι η πρώτη φορά που μια ελληνική ομάδα στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης στους Νέους. Όλα αυτά τα χρόνια βλέπαμε τι δουλειά γίνεται στις ακαδημίες και όπως είχα πει και στα παιδιά μετά το παιχνίδι με την Ίντερ, τώρα πλέον μπορούμε να πιστέψουμε ότι είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να πάμε μπροστά.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ βρέθηκε στη Νιόν και παρακολούθησε από κοντά τον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στη Μίλαν έχοντας την ευκαιρία να σηκώσει το τρόπαιο με την υπόλοιπη ομάδα. Πιο πριν είχε συγχαρεί τους παίκτες και τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο για τη μοναδική στιγμή που χάρισαν στο σύλλογο.

Ο Μαρινάκης εκτίμησε το σημαντικό επαγγελματικό επίπεδο που παρέχεται στην ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού τονίζοντας πως υπάρχουν «μεγάλα ταλέντα που ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια να γράψουν τη δική τους ιστορία».

Τρία γκολ απέναντι στη Μίλαν

Ο αγώνας Ολυμπιακός-Μίλαν έληξε με σκορ 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 60ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Μουζακίτη και ένα λεπτό αργότερα, ο Παπακανέλλος έκανε το 2-0 για τους Ερυθρόλευκους.

Στο 66ο λεπτό, ο Μπακούλας πήρε τη «σκυτάλη» των γκολ με ανάποδο ψαλίδι κάνοντας το σκορ 3-0.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αποθεώθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο

Τούρκος αθλητής απειλείται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επειδή ύψωσε παλαιστινιακή σημαία

Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός ως μια διδακτική ιστορία

Στην κορυφή της Ευρώπης ξανά ο Λευτέρης Πετρούνιας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα