ΑΘΗΝΑ
10:20
|
05.05.2024
Ο Νίκος Ρωμανός, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για σύμπλευση με τους «Σπαρτιάτες» και άλλα ακροδεξιά μορφώματα.
ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητικό να κουνάει το δάκτυλο η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για σχέσεις με την Ακροδεξιά
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Είναι προκλητικό να κουνάει το δάκτυλο η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για σχέσεις με την Ακροδεξιά», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας πως «μόνο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ευθέως και απερίφραστα ότι δεν θέλουμε τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων».

«Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει το ίδιο; Τον προκαλούμε…», σχολιάζει η Κουμουνδούρου. Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «το κόμμα που έχει αντιπρόεδρο προερχόμενο από το ΛΑΟΣ. Το κόμμα που έχει ως νούμερο 2 στο Μέγαρο Μαξίμου τον ‘τσεκουράτο’ Μάκη Βορίδη. Το κόμμα που παρουσίασε με δόξες και τιμές ως υποψήφια ευρωβουλευτή την Ελεονώρα Μελέτη που ξέπλενε τον φασίστα Χρυσαυγίτη, καταδικασμένο ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης με τηλεοπτική της συνέντευξη» πώς μπορεί να «κουνάει το δάκτυλο» στην Αριστερά;

Όπως επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και η Ακροδεξιά είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Εκεί, άλλωστε, στις ολοκληρωτικές αντιλήψεις και την τοξικότητα της Ακροδεξιάς, παραπέμπουν οι ωμές παραβιάσεις του κράτους δικαίου για τις οποίες εγκαλείται η Ελλάδα από το State Department, την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, την Κομισιόν και το Ευρωκοινοβούλιο», προσθέτει. «Μαζί με την Ακροδεξιά καταψήφισαν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ το ψήφισμα-κόλαφο του Ευρωκοινοβουλίου έχοντας απέναντι το σύνολο των προοδευτικών δυνάμεων. Δυστυχώς για τη ΝΔ όλοι γνωριζόμαστε καλά σε αυτόν τον τόπο», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ρωμανός: Σε ένα κανονικό κόμμα, ο κ. Κασσελάκης θα είχε ήδη διαγραφεί

Δριμεία κριτική άσκησε νωρίτερα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός καταλογίζοντας ψηφοθηρία στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βασίλη Κασσελάκη στον απόηχο του αποκλεισμού των «Σπαρτιατών» από τις Ευρωεκλογές.

«Χθες, ο Άρειος Πάγος αποφάσισε ότι οι Σπαρτιάτες δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές. Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κ. Στίγκας χαρακτηρίζει αξιοπρεπή τον κ. Κασσελάκη που δεν κατέθεσε υπόμνημα για την υπόθεση. Το ίδιο βράδυ, ο ξάδερφος του κ. Κασσελάκη και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ευπρόσδεκτες τις ψήφους των Σπαρτιατών. Και όλα αυτά, την ημέρα του ξυλοδαρμού στη Βουλή, με πρωταγωνιστή βουλευτή που ψηφίστηκε με τους Σπαρτιάτες», είπε ο κ. Ρωμανός και πρόσθεσε: «Σε ένα κανονικό κόμμα, ο κ. Κασσελάκης θα είχε ήδη διαγραφεί. Αλλά ένα κανονικό κόμμα θα κατέθετε και υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε το γελοίο θέατρο που είδαμε προχθές. Επίσης, ένα κανονικό κόμμα δεν θα συνέπλεε με τη Χρυσή Αυγή διαχρονικά σε μια σειρά υποθέσεων, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα έβρισκε αίθουσα για να δικαστούν. Δεν θα ψήφιζε νόμους μαζί τους, με τον τότε πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση να λέει ότι ‘δεν υπάρχουν μη ευπρόσδεκτες ψήφοι’. Δεν θα συνδιαδήλωναν στις εποχές της πάνω και της κάτω πλατείας, όταν μαζί έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι όσο κι αν αλλάζει η βιτρίνα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει!», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Ζαχάροβα: Θα απαντήσουμε στις Βαλτικές προκλήσεις με ασύμμετρα μέτρα

Έφτασε η ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια στο Νίγηρα

Έναρξη της 15ης συνόδου κορυφής του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας στη Γκάμπια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα