ΑΘΗΝΑ
15:57
|
05.05.2024
Το κόμμα παρουσίασε σήμερα τους 33 υποψήφιους και υποψήφιες στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.
Πλεύση Ελευθερίας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με το σύνθημα «ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΖΩΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!» η Πλεύση Ελευθερίας παρουσίασε απόψε τους 33 υποψήφιους και υποψήφιες ευρωβουλευτές.

Η Πλεύση Ελευθερίας, σε σχετική ανακοίνωσή της, αναφέρει πως ξεκινά «νέο αγώνα ενίσχυσης» του κινήματος με «ξεχωριστές προσωπικότητες, αυτοδημιούργητους και αυτόφωτους ανθρώπους» από την Ελλάδα και τη Διασπορά.

Οι 33 Υποψήφιοι- Ευρωβουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας είναι:

ΑΛΕΙΦΤΗΡΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ – Αγρότης, Εκπρόσωπος Τύπου Αγροτών.  Γεννήθηκε και ζει στα Φάρσαλα, με καταγωγή και από τον Γαλατά Χανίων. Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Μέλος του Δ.Σ. και Εκπρόσωπος Τύπου της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας. Μέλος της Γραμματείας της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ – Ηθοποιός, Πρώην Καλλιτεχνική Διευθύντρια ΔΗΠΕΘΕ Σερρών. Γεννήθηκε στην Αθήνα, από γονείς ηθοποιούς, τον Γιάννη Ευαγγελίδη και Βίλμα Τσακίρη και μεγάλωσε μέσα στο θέατρο, ανάμεσα στον Βύρωνα και τις Σέρρες. Σπούδασε Φιλολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ, Θέατρο στην Ανώτερη σχολή Δραματικής Τέχνης του Ωδείου Αθηνών. Το 2013 πέρασε με κατατακτήριες εξετάσεις στην Σχολή Καλών Τεχνών στο τμήμα Θεάτρου του Α.Π.Θ. Έκανε μαθήματα χορού στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης και στην Σχολή Χορού Σάσας Ντάριο- Κικής Μανιάτη και φωνητική με την Ηρώ Πάλλη στο Ωδείο Αθηνών.

ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ – Γενικός Γραμματέας “ΗΠΑΡχω”. Γεννήθηκε το 1972. Απέκτησε πτυχίο στον Προγραμματισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών από τη Σχολή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής “CONTROL DATA INC”. Μετά τις σπουδές του εργάστηκε στο Μηχανογραφικό Κέντρο του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) για 16 χρόνια μέχρις ότου συνταξιοδοτηθεί λόγω υψηλού ποσοστού αναπηρίας.

ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ – Γενική Γραμματέας Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά (Ε.Κ.Π.) και του Πανελληνίου Συνδέσμου Εργαζομένων Ναυτιλίας και Τουρισμού. Υπεύθυνη του Τομέα Εργατικών της Πλεύσης Ελευθερίας και υποψήφια του ψηφοδελτίου Επικρατείας, εκλεγμένο μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ, Γενική Γραμματέας Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά (Ε.Κ.Π.), Γενική Γραμματέας ΠΑ.Σ.Ε.Ν.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων Ναυτιλίας και Τουρισμού), ιδρυτικό μέλος της Κοινοτικής Παράταξης «Ενεργοί Πολίτες Α’ Κοινότητας- ΟΧΙ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ» και μέλος της κίνησης πολιτών Πειραιά «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ».

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ – Πρωταθλητής Ευρώπης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Πρωταθλητής στίβου σε Πανελλήνιο, Διαβαλκανικό και Πανευρωπαϊκό επίπεδο, έχει διατελέσει προπονητής του Παναθηναϊκου Αθλητικού Ομίλου και Εθνικών Ομάδων Στίβου. Έχει εκπροσωπήσει επανειλημμένα ως Εθνικό Αθλητικό Στέλεχος την χώρα μας σε Ευρωπαϊκά FORΑ και συνδιασκέψεις.

ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ, Ενεργό στέλεχος Κινημάτων για το Περιβάλλον με πλούσια ακτιβιστική δράση. Αγρονόμος – Τοπογράφος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. και πατέρας δυο παιδιών (2022, 2023). Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας έχοντας συμμετάσχει στην μελέτη εκατοντάδων τεχνικών έργων ιδιωτικού και δημοσίου συμφέροντος στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

ΙΩΝΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – Ηθοποιός, Σκηνοθέτης. Ο Μανώλης Ιωνάς είναι 30 χρόνια ηθοποιός, σκηνοθέτης και συνλειτουργός του Θεάτρου Αλκμήνη, ενός χώρου πλουραλισμού.

ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΕΥΘΥΜΙΑ – Σχεδιάστρια Κοσμημάτων, Ελεύθερη Επαγγελματίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Σπούδασε σχέδιο και κατασκευή κοσμημάτων στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο London Guildhall University (μετονομάστηκε σε London Metropolitan University) και στο University of the West of England (UWE Bristol) Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί τη δική της αίθουσα τέχνης στο κέντρο της Αθήνας όπου εκθέτει και διαθέτει τα έργα της.

ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, δημοσιογράφος, εκπαιδευτής scuba-diving με έντονη περιβαλλοντική δράση. Γεννήθηκε στην Αθηνά και ζει μόνιμα στο νησί της Σαντορίνης από το 2002 μέχρι σήμερα. Δραστηριοποιείται, από τη θέση του Διαχειριστή Περιβαλλοντικής Οργάνωσης, με την ιδιότητα του εκπαιδευτή κατάδυσης ανώτερου επιπέδου και πιστοποιήσεις στην Επιστημονική Κατάδυση και Ωκεανογραφία του ΕΚΠΑ, με το θαλάσσιο περιβάλλον και τη βιοποικιλότητα, υλοποιώντας προγράμματα περιβαλλοντικής συντήρησης και βιωσιμότητας, τόσο στη Σαντορίνη όσο κι ευρύτερα στις Κυκλάδες.

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ. Ο Ευθύμης Κοντογεώργος είναι διδάκτορας οικονομολόγος, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών. Έχει διδακτική και ερευνητική εμπειρία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο Πανεπιστήμιο Αττικής κ.α. Έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση ενάντια στις αποσχίσεις χιλιάδων εργαζομένων που διέπραξε και διαπράττει η Deutsche Telekom προς επισφαλείς θυγατρικές, με σκοπό τη διευκόλυνση των απολύσεων και τη μείωση των μισθών, αλλά και ενάντια στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και στην υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας.

ΡΕΖΑΝ (ΚΡΙΤΣΕΛΗ) ΑΝΝΑ – Ηθοποιός, Σκηνοθέτης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και προέρχεται από παλαιά δικαστική οικογένεια με ρίζες από την Σμύρνη, την Κρήτη, την Θεσσαλία και την Πελοπόννησο. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Μέσων και Πολιτισμού και με υποτροφίες στο Lee Strasberg, στο NYFA και ομιλεί τέσσερις γλώσσες.

ΚΥΡΙΔΟΥ ΑΝΝΕΤΑ – Χρυσή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κωπηλασίας. Γεννήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Αφού αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Καλαμαριάς το 2016, συνέχισε τις σπουδές της στο Ohio State University των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου έλαβε πλήρη υποτροφία και σπουδάζει Επιστήμη της ‘Ασκησης. Έχει αναδειχθεί για τις επιδόσεις της ως μαθήτρια-αθλήτρια, καθώς αναγνωρίστηκε τον Μάρτιο του 2022 για την εργασιακή της ηθική, τον χαρακτήρα της στην τάξη και τη συμμετοχή μου στην κοινότητα. Διακρίθηκε τα έτη 2022 και 2023 ως Scholar Student-Athlete καθώς επιτυγχάνει υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση παράλληλα με την συμμετοχή της σε αθλητικές δραστηριότητες.

ΚΥΡΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠOΣ Δικηγόρος – Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής των Ελλήνων. Ο Χαράλαμπος Κύρκος είναι δικηγόρος, διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται στο Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής των Ελλήνων και είναι προϊστάμενος του Τμήματος Κοινοβουλευτικής Ιστορίας της Επιστημονικής της Υπηρεσίας.

ΜΠΑΛΜΠΟΥΖΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – Δικηγόρος, Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Έργου Πλεύσης Ελευθερίας

Εν ενεργεία Δικηγόρος Αθηνών. Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού έργου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας, μέλος της Εθνικής Επιτροπής των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, εκπρόσωπος της Πλεύσης Ελευθερίας στη Διακομματική Επιτροπή.

ΜΠΑΝΤΟΥΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ – Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ με παιδιά με αναπηρία. Γεννήθηκε στο Ανδρώνη Ν Ηλείας το 1971 και μεγάλωσε στο Σειρέ Καλαβρύτων. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωή της αγωνίστηκε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, σε εθνικό επίπεδο, είναι Πρόεδρος στον Πανελλήνιο Σύλλογο Εργαζομένων και Συνταξιούχων με Παιδιά με Αναπηρία – Ομίλου ΟΤΕ (ΠΑΣΕΣΠΑ -ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ).

ΜΠΟΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Ηθοποιός. Ο Πάνος Μπόρας γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Πέραμο Αττικής. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σεναρίου, κινηματογράφου και performance. Ως ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει και συμμετάσχει σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, όπως η ταινία “Above the borders” του Σωκράτη Ρωμύλιου και την “Εξορία” του Βασίλη Μαζωμένου, οι οποίες έχουν βραβευτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΝΟΪΦΕΛΤ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Ερευνητής, Πολιτιστικός Διαχειριστής, Θεατρικός Σκηνοθέτης, Ηνωμένο Βασίλειο

O Παναγιώτης Νόιφελτ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 και ζει στο Λονδίνο. Έζησε και σπούδασε στην Ελλάδα, στη Νιγηρία, και στο Ηνωμένο Βασίλειο. H καταγωγή του είναι από την Αρκαδία (Σκιρίτιδα), την ‘Ανδρο (Μπατσί), και την πρώην Γερμανική Σιλεσία.

ΝΤΑΒΟΥ ΜΑΡΙΑ – γλωσσολόγος, συγγραφέας, εκπαιδευτικός, Γλωσσομάθεια. Η Μαρία/ Μαίρη Ντάβου (BA, MA, PhD-ABD) είναι γλωσσολόγος, συγγραφέας, εκπαιδευτικός, storyteller, και ιδιοκτήτρια του σχολείου Glossomatheia και του εκδοτικού οίκου Glossobooks.

ΠΑΝΑΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – Ξενοδόχος, Καθηγήτρια ιταλικών, Λαογράφος, Ακτιβίστρια Περιβάλλοντος. Γεννήθηκε το 1962 στο Παραδείσι της Ρόδου. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Γιαννακόπουλο, πολιτικό μηχανικό και έχουν δύο παιδιά, τον Παναγιώτη, πολιτικό μηχανικό και μηχανολόγο μηχανικό και τον Μιχάλη, πολιτικό επιστήμονα και δικηγόρο.

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΖΗΣΗΣ – Ηθοποιός, Συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Είναι ηθοποιός, καθηγητής θεάτρου και συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμπάκα. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στην δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν.

ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – Μουσικός-βιολιστής. Ο Μιλτιάδης Παπαστάμου είναι κλασικός και crossover βιολιστής με διεθνή μουσική δράση και πολυσχιδή καλλιτεχνική δραστηριότητα. Σπούδασε βιολί στο Ελληνικό Ωδείο, το Guildhall School of Music στο Λονδίνο και το Manhattan School of Music στη Νέα Υόρκη, με υποτροφίες από τις σχολές, το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και το Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης.

ΠΟΛΥΖΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – Δημοσιογράφος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ονειρευόταν να γίνει δημοσιογράφος, για να αναδεικνύει τα προβλήματα που έβλεπε γύρω της. Τελείωσε το γυμνάσιο και το λύκειο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σπούδασε στη σχολή δημοσιογραφίας “Tabula Rasa” και απέκτησε Master in Mass Media Communication.

ΡΕΓΚΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – Δικηγόρος. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 με καταγωγή από το νομό Ηλείας και τον νομό Ρεθύμνης. Από το 1982 κατοικεί μόνιμα στην Πάτρα. Αποφοίτησε από το 9ο δημόσιο Γ.Ε.Λ και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από τη νομική σχολή του Πανεπιστήμιου του Εδιμβούργου με γνωστικό αντικείμενο “Καινοτομία, τεχνολογίες και Δίκαιο”. Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.

ΡΟΓΚΑΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – Ψυχολόγος. Ψυχολόγος στα Γαλλικά Δημόσια-Νοσοκομεία των Παρισίων από το 2003 και μόνιμη υπάλληλος του Γαλλικού Δημοσίου από το 2007. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία σε δημόσια νοσοκομεία των Παρισίων ειδικευμένα στην έγκαιρη διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση ανθρώπων με άνοια και άλλων ασθενειών που οφείλονται σε εγκεφαλικές δυσλειτουργίες.

ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ) – Ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Ρόδο και είναι ιδρυτικό μέλος του θεατρικού σχήματος “θέατρο “ΣΥΝ ΚΑΤΙ” – σύνολο τέχνης”. Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με αρκετούς σκηνοθέτες τα τελευταία χρόνια όπως οι: Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Μανταρόπουλος, Νίκος Χατζηπαπάς, Γιώργος Ηλιόπουλος, Ρεγγίνα Καπετανάκη, κ.α. Τον Δεκέμβριο του 2018 πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ “Faux-Bia! The Musical! ” σε σκηνοθεσία της Angelika Sandora, που παρουσιάστηκε στο Carnegie Hall, στην Νέα Υόρκη.

ΣΑΝΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, Αγωνίστρια, Αντιδικτατορική Δράση, Μέλος της Γραμματείας του Εθνικού Συμβουλίου για την Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών. Αγωνίστρια για την επίτευξη του στόχου να επέλθει Δικαιοσύνη στον αγώνα του Ελληνικού Λαού εναντίον του Ναζισμού και Φασισμού ώστε οι απόγονοι του Γ΄Ράϊχ που δεν είναι άλλοι από την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας να πληρώσουν τις οφειλές τους στην Ελλάδα από την εγκληματική τους δράση κατά τη περίοδο της κατοχής κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΣΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – Σχεδιάστρια Κοσμημάτων, Αθλήτρια, Ακτιβίστρια. Γεννήθηκε το 1982.Σπούδασε μηχανικός πληροφορικής και ηλεκτρονικών συστημάτων στο ΑΤΕΙΘ Θεσσαλονίκης. Το 2009 σπούδασε στις σχολές Τέχνης MOKUME σχεδίαση και κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος.

ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ – Ελεύθερη επαγγελματίας. Είναι 31 ετών Γεννήθηκε και κατοικεί στην Ηρωική πόλη του δήμου Νάουσας, στο νομό Ημαθίας. Έχει σπουδάσει Ποιμαντική και Κοινωνική Θεολογία στο ΑΠΘ.

ΣΤΟΚΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ – Τραγουδοποιός, Τραγουδιστής. Ο Μπάμπης Στόκας είναι καλλιτέχνης, ερμηνευτής, συνθέτης, στιχουργός και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Πυξ Λαξ. Έχει συνεργαστεί και τραγουδήσει με μεγάλους συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές της Ελληνικής αλλά και της διεθνούς σκηνής.

ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Διευθύντρια Media Παραγωγών, Αθλήτρια, Ακτιβίστρια. Γεννήθηκε το 1997. Είναι μόνιμη κάτοικος στο Μάτι Αττικής από την γέννησή της. Είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται σε εταιρεία παραγωγής βίντεο στην οποία κάνει διεύθυνση παραγωγής τα τελευταία δυο χρόνια.

ΧΟΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Πενταρίτσας-Αctive Member), Αγρότης, Μουσικός, Κοινωνικός Επιστήμονας, Συγγραφέας. Υποψήφιος διδάκτωρ Κοινωνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Μελετητής του Ελληνικού κοινοτισμού και των εναλλακτικών πολιτικών απασχόλησης. Έχει συνεργαστεί χρόνια με τα περιοδικά Τρίτο Μάτι και Nexus ως τακτικός αρθρογράφος.

ΨΑΡΡΕΑ ΕΛΕΝΗ – Πρώην Βουλευτής Μεσσηνίας, Ιδρύτρια και Υπεύθυνη της Εκπαιδευτικής Διαδικτυακής Πλατφόρμας για το Animation Animaphile. Γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Κατάγεται από τις Γαϊτσές Αβίας της Μεσσηνιακής Μάνης. Σπούδασε ελληνική φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Πούτιν συγχαίρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Κυριακή του Πάσχα

Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος στη Γάζα, η Χαμάς θα παραμείνει στην εξουσία

Ανάληψη ευθύνης από την Χεζμπολάχ για πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ

Το Ισραήλ αποφάσισε να κλείσει το Al Jazeera στην επικράτειά του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα