ΑΘΗΝΑ
12:09
|
07.05.2024
Εκπρόσωπος του παλατιού αναφέρει πως ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ θα επιστρέψει «σύντομα» στα «δημόσια καθήκοντά του» έπειτα από περίοδο «θεραπείας και ανάρρωσης».
Βασιλιάς Κάρολος Γ'
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αέρας «ανάρρωσης» μπαίνει στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μετά από τη δυσθυμία που προκάλεσαν οι διαγνώσεις καρκίνου και οι διαδοχικές εγχειρίσεις στον βασιλιά Κάρολο Γ’ και στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.

Εκπρόσωπος του παλατιού αναφέρει πως ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ θα επιστρέψει «σύντομα» στα «δημόσια καθήκοντά του» έπειτα από περίοδο «θεραπείας και ανάρρωσης».

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως την Μεγάλη Τρίτη ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ μαζί με την βασίλισσα Καμίλα  θα επισκεφθούν αντικαρκινικό θεραπευτικό κέντρο όπου θα συνομιλήσουν με γιατρούς και ασθενείς.Μάλιστα, έγινε γνωστό πως την Μεγάλη Τρίτη ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ μαζί με την βασίλισσα Καμίλα  θα επισκεφθούν αντικαρκινικό θεραπευτικό κέντρο όπου θα συνομιλήσουν με γιατρούς και ασθενείς.

Κάρολος και Καμίλα

«Καθώς πλησιάζει η πρώτη επέτειος της Στέψης, οι Αυτών Μεγαλειότητες παραμένουν βαθιά ευγνώμονες για την πολλή καλοσύνη και τις καλές ευχές που έχουν λάβει από όλο τον κόσμο εν μέσω των χαρών και των δυσκολιών του περασμένου έτους» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ανακτόρου Μπάκιγχαμ.

Ανακοινώθηκε επίσης η είδηση πως  το βασιλικό ζεύγος θα υποδεχθεί τον Ιούνιο στο Παλάτι τον Ιάπωνα αυτοκράτορα Ναρουχίτο και τη σύζυγό του, Μασάκο, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η επίσκεψη αυτοκρατορικού ζεύγους της Ιαπωνίας είχε αρχικά προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2020 αλλά είχε αναβληθεί λόγω πανδημίας αλλά είχε μεταβεί στην Βρετανία τον Σεπτέμβριο του 2022 για να παραστεί στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ουκρανία και ΗΠΑ πραγματοποίησαν 4ο γύρο συνομιλιών για διμερή συμφωνία ασφαλείας

Σι Τζινπίνγκ: Δεν θα ξεχαστούν τα ΝΑΤΟϊκά χτυπήματα στην κινεζική πρεσβεία του Βελιγραδίου

Καμπέρα: Απαράδεκτη η συμπεριφορά το Πεκίνου σε περιστατικό στην Κίτρινη Θάλασσα

PFLP και PIJ: Η παλαιστινιακή ενότητα ματαίωσε όλες τις δολοπλοκίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα