ΑΘΗΝΑ
04:05
|
08.05.2024
Το αυτοκίνητο του υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας, Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ, ανατράπηκε λίγα λεπτά μετά από επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Ράμλε.
Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος σήμερα ο απόγευμα ο Ισραηλινός ακροδεξιός υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ανατράπηκε από άγνωστη αιτία σε κοντινή απόσταση από την περιοχή στην οποία εκδηλώθηκε περίπου την ίδια ώρα επίθεση με μαχαίρι στην κεντρική πόλη Ράμλε.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο του υπουργού ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα προσπαθώντας να αποφύγει την περιοχή στην οποία σημειώθηκε η επίθεση με μαχαίρι περνώντας…κόκκινο φανάρι.

Εκπρόσωπος του υπουργού ανέφερε πως ο υπουργός είναι σε καλή κατάσταση και πως μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο παρακείμενο ιατρικό κέντρο Σαμίρ.

Σοβαρά τραυματισμένη 19χρονη στο Ράμλε από επίθεση

Πριν το τροχαίο ατύχημα του υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας ένα άτομο αγνώστων στοιχείων επιτέθηκε σε μία 19χρονη κοπέλα με μαχαίρι χτυπώντας την πολλές φορές στην πλάτη με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.

Συγγενείς και φίλοι της κοπέλας που ήταν κοντά της την ώρα της επίθεσης πήραν στο κυνήγι τον δράστη για ένα χιλιόμετρο και τον πυροβόλησαν όταν προσπάθησε να μαχαιρώσει και άλλη μία κοπέλα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Η SBU ισχυρίζεται ότι απέτρεψε σχέδιο δολοφονίας του Ουκρανού προέδρου

Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα