ΑΘΗΝΑ
10:03
|
21.05.2024
Η νέα αριστερά χαρακτήρισε «σεμινάριο ευγονικής» της δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό, «το αρσενικό είναι πιο επιθετικόγιατί στη φύση αυτό είναι που κυνηγάει την τροφή και αναλαμβάνει την επιθετική διεκδίκηση»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις σκοταδιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Βαρτζόπουλου -ο οποίος υποστήριξε ότι «η γυναικοκτονία έχει βιολογική βάση»- στηλιτεύει με σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της Νέας Αριστεράς, επισημαίνοντας ότι, όσο ο υφυπουργός Υγείας παραμένει στη θέση του, «σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός συμφωνεί με τις απόψεις του».

«Παραμένει στην κυβέρνηση ο Βαρτζόπουλος. Όσο ο κ. Μητσοτάκης δεν τον αποπέμπει σημαίνει ότι συμφωνεί με τις απόψεις του», γράφει η Νέα Αριστερά και συνεχίζει:

«Σχεδόν 24 ώρες μετά το… σεμινάριο ευγονικής του υφυπουργού υγείας κ. Βαρτζόπουλου ο οποίος παραμένει μέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Σήμερα το πρωί επανήλθε για να υποστηρίξει τις δηλώσεις του. Κάθε λεπτό που παραμένει στην κυβέρνηση σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός συμφωνεί με τις απόψεις του. Κάθε λεπτό που περνάει επιβεβαιώνει ότι η Ν.Δ. συνεχίζει να νομιμοποιεί και να προωθεί τον ακροδεξιό λόγο».

Από μεριάς του, ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος, ανέφερε σε ανάρτησή του: «Χθες ο κ. Μητσοτάκης δήλωνε ότι πολεμάει την ακροδεξιά. Χρειάστηκε να περάσει μία μέρα για να επαληθευτεί ότι η κυβέρνηση του είναι βασικός χορηγός της ακροδεξιάς στην χώρα», ανέφερε ο βουλευτής και συμπλήρωσε: «Επιχειρήματα για την γυναικεία και αντρική φύση που ξεπλένουν τους γυναικοκτόνους. Επιχειρήματα για εφήβους που γεννιούνται επιθετικοί».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέα Καληδονία: «Εύθραυστη» ηρεμία και αποχώρηση Νεοζηλανδών και Αυστραλών

Νέα έκκληση από την Αυστραλία για την αποφυλάκιση του Τζούλιαν Ασάνζ

Το Ιράν αποχαιρετά τον πρόεδρό του Εμπραχίμ Ραϊσί

Ευρωεκλογές: Συνεχίζονται οι περιοδείες των πολιτικών αρχηγών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα