ΑΘΗΝΑ
13:11
|
03.07.2024
Νόμιζαν επί 7 μήνες πως ο 23χρονος είχε απαχθεί από τη Χαμάς. Σήμερα ανακοίνωσαν πως είχε ταφεί στο Ισραήλ κατά λάθος με μία γυναίκα.
Ο Ελγιακίμ Λίμπμαν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τέλος στο θρίλερ της τύχης του 23χρονου Ισραηλινού Ελγιακίμ Λίμπαν δόθηκε σήμερα καθώς οι ισραηλινές αρχές και οι οικείοι του πίστευαν πως ήταν μεταξύ των 253 ομήρων της Χαμάς στη Γάζα αλλά τελικά είχε θαφτεί κατά λάθος με την Βικτώρια Γκορίλοφ εξαιτίας της δυσκολίας αναγνώρισης των πτωμάτων ορισμένων θυμάτων των επιθέσεων της Χαμάς της 7ης Οκτώβρη στο Νότιο Ισραήλ.

Όπως  έγινε σήμερα γνωστό από  εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού και του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής Ιατρικής και του υπουργείου Υγείας, ο 23χρονος όλοι νόμιζαν πως είχε απαχθεί μαζί με δεκάδες άλλους από τη Χαμάς επειδή δεν είχε βρεθεί το πτώμα του, ούτε ίχνη ζωής.

Σύμφωνα όμως με σημερινά ρεπορτάζ ισραηλινών ΜΜΕ, τα λείψανά του βρέθηκαν τυχαία θαμμένα δίπλα σε άλλο θύμα από το φεστιβάλ ρέιβ Σουπερνόβα στο οποίο δούλευε ως σεκιουριτάς.

Μετά από αυτή την εξέλιξη έγινε νέα διόρθωση στον αριθμό των ομήρων της Χαμάς και ο αρχικός αριθμός των 253 έγινε 252.

Αξίζει σε κάθε περίπτωση να επισημανθεί πως ακόμη και μετά από επτά μήνες, οι ισραηλινές αρχές δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν πόσοι ακριβώς απήχθησαν από τη Χαμάς τον περασμένο Οκτώβριο…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γιος γνωστού τραγουδιστή

Ιαπωνία: Αντισυνταγματικός ο νόμος περί ευγονικής

Για καταιγίδες με κεραυνούς και χαλάζι προειδοποιεί το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Διάσωση νεαρής αρκούδας από δεξαμενή νερού στο όρος Μιτσικέλι (video) 

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα