ΑΘΗΝΑ
09:01
|
02.07.2024
Με πολύ ύπουλο τρόπο επηρεάζει η κεντρική κυβέρνηση τη ζωή σας εδώ όπως και σε άλλα νησιά, είπε στην Κέρκυρα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Στέφανος Κασσελάκης στην Κέρκυρα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κριτική στην κυβέρνηση για τα ζητήματα του Ιονίου Πανεπιστημίου άσκησε σήμερα από την Κέρκυρα, όπου βρίσκεται για να γιορτάσει τη γιορτή του Πάσχα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη τόνισε πως η οικονομία των νησιών της χώρας δεν θα έπρεπε να στηρίζεται και να εξαρτάται από τον τουρισμό αλλά από την παιδεία και τον πολιτισμό.

Με αυτή την αφορμή, επανήλθε στο νόμο της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση των ΑΕΙ υποστηρίζοντας πως με τα ιδιωτικά ΑΕΙ στο μέλλον «θα κλείσουν τα πανεπιστήμια στα νησιά, στην Περιφέρεια». Και πρόσθεσε:

«Με πολύ ύπουλο τρόπο επηρεάζει η κεντρική κυβέρνηση τη ζωή σας εδώ όπως και σε άλλα νησιά που έχουν πανεπιστημιακά ιδρύματα».

Σε συνάντηση που είχε νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης με τους παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, διαβεβαιώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «θα σταθεί δίπλα στα προβλήματα» και θα στηρίξει τα αιτήματα προς όφελος της κοινωνίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πράσινο φως από τον Μαδούρο για επανέναρξη διαλόγου με τις ΗΠΑ

Η απάτη της Μαρίν Λεπέν

Σαμαράς: «Δεν ξέρω ποιους ακούει ο Μητσοτάκης και επιμένει στο λάθος»

Θα αντισταθεί ή θα παραδοθεί η γαλλική Δημοκρατία στις 7 Ιουλίου;  

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα