ΑΘΗΝΑ
03:36
|
26.06.2024
Ήταν γνωστή από την πολύχρονη παρουσία της στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100.
Η κηδεία θα γίνει το Μ. Σάββατο, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά (Μητρόπολη Θεσσαλονίκης), στις 11.00 το πρωί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ηλικία μόλις 60 ετών, έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο, η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου, μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του Δημοτικού Ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης FM100, όπου παρουσίαζε την καθημερινή ενημερωτική, εκπομπή λόγου, «το νησί της Ναυσικάς».

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1964, σπούδασε Νομική και έκανε μεταπτυχιακό στη Δημοσιογραφία. Συνεργάστηκε με αρκετά Μέσα, αλλά το ραδιόφωνο ήταν αυτό που σφράγισε τη δημοσιογραφική διαδρομή της, αρχικά από τις συχνότητες του Πανόραμα 98,4, του ΑΝΤ1 και του 102 FM,  και κατόπιν, για πάνω από δύο δεκαετίες, από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100.

«Η πρόωρη απώλειά της στερεί το ραδιοφωνικό τοπίο από μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του και τη δημοσιογραφία από μια επαγγελματία με μεγάλη καλλιέργεια και ευαισθησία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Η κηδεία της Ναυσικάς Γκράτσιου θα γίνει αύριο, Μ. Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά (Μητρόπολη Θεσσαλονίκης), στις 11.00 το πρωί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Απεργία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην Αυγή, μετά την απόφαση αναστολής της ημερήσιας έκδοσης

Γερμανικές αντιδράσεις για την 6ήμερη εργασία στην Ελλάδα

Κλείνει η αθλητική εφημερίδα Metrosport

Το (μάλλον) αίσιο τέλος της ιστορίας του Ασάνζ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα