ΑΘΗΝΑ
06:38
|
18.05.2024
Ο Ρώσος πρέσβης στην Ουάσινγκτον καταδίκασε τις κατηγορίες των ΗΠΑ, δηλώνοντας ότι είναι παντελώς αβάσιμες.
Ανατόλι Αντόνοφ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ρώσος πρέσβης στην Ουάσινγκτον, Ανατόλι Αντόνοφ, δήλωσε μέσω του καναλιού της Πρεσβείας στο Τέλεγκραμ ότι οι κατηγορίες των αμερικανικών αρχών για συμμετοχή της Ρωσίας σε κυβερνοεπιθέσεις εναντίον ευρωπαϊκών χωρών είναι αβάσιμες.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Θεωρούμε τέτοιες δηλώσεις ως άλλο ένα παράδειγμα χαμηλού επιπέδου διπλωματίας και απόδειξη της ακατανίκητης επιθυμίας της Ουάσιγκτον να κατηγορήσει τη Ρωσία για όλα τα θανάσιμα αμαρτήματα. Έχουμε πει επανειλημμένα στους Αμερικανούς: εάν έχετε οποιεσδήποτε υποψίες, θα πρέπει να τις μεταφέρετε μέσω των επίσημων διαύλων με συγκεκριμένα στοιχεία και αποδεικτικά στοιχεία.

Οι αμερικανικές αρχές απλώς δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα που να στηρίζει τους υπαινιγμούς τους. Είναι προφανές ότι τέτοιες προκλητικές ψευδείς ιστορίες θα ενταθούν όσο πλησιάζουν οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, όπως συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια. Οι τοπικοί πολιτικοί αισθάνονται κύριοι της κατάστασης, κλιμακώνοντας την υποτιθέμενη «ρωσική απειλή» και αποσπώντας την προσοχή των ψηφοφόρων από πιεστικά ζητήματα

Η ψευδής προπαγάνδα και η επιδεικτική άρνηση του επαγγελματικού διαλόγου υπονομεύουν τη διεθνή ασφάλεια πληροφοριών. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι ήταν η «συλλογική Δύση» που πήρε τη γραμμή για τη στρατιωτικοποίηση του χώρου πληροφοριών και τη βελτίωση των μεθόδων για την πραγματοποίηση επιθέσεων στον κυβερνοχώρο. Επιπλέον, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, η συντριπτική πλειοψηφία των επιθέσεων υπολογιστή στον κόσμο προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε Ιταλός δημοσιογράφος από το Σύνδρομο των Βαλκανίων

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

ΠΟΥ: Η Γάζα δεν έχει λάβει καμία ιατρική προμήθεια από τις 6 Μαΐου

Εντοπίστηκαν τρία πτώματα ομήρων της Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα