ΑΘΗΝΑ
07:04
|
18.05.2024
Η έκθεση της εταιρείας για τα αποτελέσματα του 2023 σημειώνει τους κινδύνους που συνδέονται με την κατάσταση στην Ουκρανία.
Maersk LLC
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Maersk Limited Liability Company ενημερώνει ότι ο μοναδικός συμμετέχων της Maersk LLC (απόφαση β/ν της 10ης Απριλίου 2024) αποφάσισε να ρευστοποιήσει την Maersk LLC», αναφέρουν τα Δανέζικα ΜΜΕ.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τις εκθέσεις των θυγατρικών, τον Ιούνιο του 2023, ελήφθη απόφαση για την ακύρωση της διαδικασίας ρευστοποίησης της Maersk, και όσον αφορά την Maersk Solutions – τον Οκτώβριο του περασμένου έτους. Η έκθεση ελέγχου της δεύτερης θυγατρικής σημειώνει ότι παρά την ακύρωση της ρευστοποίησης, η εταιρεία δεν συνεχίζει τις λειτουργικές της δραστηριότητες.
Τον Φεβρουάριο του 2023, η A. P. Moller-Maersk ανακοίνωσε ότι είχε συνάψει συμφωνία για την πώληση των αποθηκευτικών εγκαταστάσεών της στην Αγία Πετρούπολη και το Νοβοροσίσκ στην IG Finance Development Limited. Όπως σημειώνεται, η ενέργεια αυτή έγινε σε σχέση με την απόφαση του Μαρτίου 2022 να σταματήσει τη δραστηριότητά της στη Ρωσία.

Η έκθεση της εταιρείας για τα αποτελέσματα του 2023 σημειώνει τους κινδύνους που συνδέονται με την κατάσταση στην Ουκρανία, αλλά η τύχη των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων παραμένει άγνωστη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε Ιταλός δημοσιογράφος από το Σύνδρομο των Βαλκανίων

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

ΠΟΥ: Η Γάζα δεν έχει λάβει καμία ιατρική προμήθεια από τις 6 Μαΐου

Εντοπίστηκαν τρία πτώματα ομήρων της Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα