ΑΘΗΝΑ
03:59
|
25.05.2024
Η αστυνομία απομάκρυνε με τη βία και κράτησε τον αστυνομικό, μέλος του προσωπικού ασφαλείας του γενικού προξένου στην εκκλησία του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ.
Η σύλληψη του αστυνομικού
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με παρέμβαση του υπουργείου Εξωτερικών αφέθηκε άμεσα ελεύθερος από τις αρχές του Ισραήλ Έλληνας αστυνομικός που νωρίτερα τέθηκε υπό κράτηση, ανέφεραν διπλωματικές πηγές αργά χθες Σάββατο το βράδυ. Το υπουργείο Εξωτερικών διερευνά την υπόθεση και θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της τελετής της καθόδου του Αγίου Φωτός και παρουσία της ελληνικής αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο. Η ισραηλινή αστυνομία απομάκρυνε με τη βία και κράτησε έναν Έλληνα αστυνομικό που συμμετείχε στην ασφάλεια του Έλληνα γενικού προξένου στην εκκλησία του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ.

Η ισραηλινή αστυνομία απομάκρυνε με τη βία και κράτησε τον Έλληνα αστυνομικό, μέλος του προσωπικού ασφαλείας του Έλληνα γενικού προξένου στην εκκλησία του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ.

Η αντιπολίτευση χαρακτήρισε το περιστατικό πρωτοφανές και απαίτησε εξηγήσεις από το υπουργείο Εξωτερικών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επίσημη επίσκεψη ξεκινά στην Ελλάδα η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας

Πιο κοντά σε συμφωνία Τουρκία-Κίνα για πυρηνικό σταθμό στην Ανατολική Θράκη

Ξεπέρασαν τους 38.857 οι νεκροί στη Γάζα…

Εκπλήξεις φυλά για το Ισραήλ η Χεζμπολάχ, λέει ο Νασράλα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα