ΑΘΗΝΑ
04:10
|
29.05.2024
Οι δυο ΓΓ είχαν μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία όπου και συμφώνησαν πως η συνοχή των οργανώσεων κράτησε ζωντανή την Αντίσταση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης Jamil Mezher και ο Γενικός Γραμματέας του παλαιστινιακού κινήματος Ισλαμική Τζιχάντ Ziyad al-Nakhalah συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις μετά τη συμφωνία της Χαμάς με την προτεινόμενη συμφωνία ανταλλαγής κρατουμένων και κατάπαυσης του πυρός με την ισραηλινή κατοχή τη Δευτέρα.

Σε πρόσφατη τηλεφωνική τους συνομιλία, ο Mezher και ο al-Nakhalah επιβεβαίωσαν ότι η υποστήριξη των παλαιστινιακών παρατάξεων της Αντίστασης στην πρόταση κατάπαυσης του πυρός αποδίδεται στην ακλόνητη ανθεκτικότητα του παλαιστινιακού λαού.

Οι Παλαιστίνιοι ηγέτες τόνισαν ότι η συνοχή μεταξύ των οργανώσεων της Αντίστασης και η σταθερότητα του λαού τους αντιμετώπισαν αποτελεσματικά όλες τις αντιξοότητες και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα.

Επανέλαβαν τη δέσμευσή τους:

Στεκόμαστε ενωμένοι στην ενίσχυση της ανθεκτικότητας των Παλαιστινίων και στη διασφάλιση της ύπαρξής μας, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουμε τις επείγουσες ανάγκες για ανακούφιση, στέγαση και ανοικοδόμηση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στην Αθήνα από την Κύπρο αύριο, ο εμίρης του Κατάρ

Ενδυνάμωση του ΕΣΥ ζήτησε από τη Ρόδο ο Ανδρουλάκης

Πυρά Χεζμπολάχ κατά Ισραήλ για το νέο μακελειό στη Γάζα

Δημοσκόπηση Μetron Αnalysis: Μακριά από τον στόχο η ΝΔ-Άνοδος ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα