ΑΘΗΝΑ
08:38
|
20.05.2024
Στο Final Four της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός και η Φενερμπαχτσέ όπου θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα.
Φενέρμπαχτσε
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός ήταν οι τελευταίες που προκρίθηκαν στο Final Four της Ευρωλίγκας 2024, καθώς τα πλέι οφ ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη.

Η φιλοξενούμενη Φενέρμπαχτσε νίκησε με 80-79 τη γαλλική Μονακό στο Salle Gaston Medecin στην παράταση του 5ου αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης πήρε το εισιτήριο για το Final Four του Βερολίνου.

Οι γκαρντ Scottie Wilbekin και Νικ Καλάθης οδήγησαν τη Φενέρμπαχτσε στη νίκη, σημειώνοντας από 14 πόντους ο καθένας. Ο Tarik Biberovic σημείωσε 13 πόντους για τη Φενέρμπαχτσε, ενώ ο συμπαίκτης του Marko Guduric πρόσθεσε 10 πόντους.

Ο αστέρας της Μονακό, Mike James, ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 20 πόντους. Ο Donatas Motiejunas είχε 16 πόντους και ο Elie Okobo συγκέντρωσε 15 πόντους για τη γαλλική ομάδα.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός κέρδισε την Μπαρτσελόνα με 63-59 στο πέμπτο παιχνίδι και προκρίθηκε στη φάση του Final Four. Ο Αργεντινός πλέι μέικερ της Μπαρτσελόνα, Nicolas Laprovittola, ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, έχοντας 17 πόντους.

Ο Shaquielle McKissic ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, σημειώνοντας 12 πόντους στο Palau Blaugrana. Δύο άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού – ο Nikola Milutinov και ο Κώστας Παπανικολάου – σημείωσαν τουλάχιστον 10 πόντους ο καθένας.

Στο Final Four στην Uber Arena του Βερολίνου στις 24 Μαΐου, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε και η Ρεάλ Μαδρίτης τον Ολυμπιακό.

Οι ηττημένοι των ημιτελικών θα συναντηθούν σε ένα παιχνίδι για την τρίτη θέση στις 26 Μαΐου πριν από τον τελικό την ίδια ημέρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μερικοί ισλαμικοί πεσσοί και ο Χαν Ντόνερ

Απαγόρευση συγκεντρώσεων οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης

Τέλος ο Φατίχ Τερίμ για τον Παναθηναϊκό

Play-off: Μια ανάσα από το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα