ΑΘΗΝΑ
03:19
|
10.06.2026
Ο Ιρανός πρόεδρος δήλωσε ότι στα πλαίσια εθνικού σχεδίου για οπτικές ίνες σε όλη την επικράτεια, 435.000 σπίτια στο Κομ θα αποκτήσουν οπτικές ίνες.
Εμπραχίμ Ραϊσί
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ιρανός πρόεδρος Εμπραχίμ Ραϊσί, στην τελετή έναρξης του εθνικού σχεδίου για την παροχή δικτύου οπτικών ινών σε σπίτια, επιχειρήσεις και σχολεία σήμερα 9/5 στην επαρχία Κομ, δήλωσε ότι όλες οι πτυχές της ανθρώπινης ζωής βασίζονται στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής, εκπαιδευτικής, προσωπικής και κοινωνικής ζωής, καθώς και των επιχειρήσεων, των τραπεζικών επικοινωνιών και άλλων υπηρεσιών.

Είπε ότι το εθνικό έργο συνδεσιμότητας οπτικών ινών είναι ένα σημαντικό βήμα για την προώθηση των επιχειρήσεων που βασίζονται στο διαδίκτυο σε όλο το Ιράν. Οι οπτικές ίνες μπορούν να εγγυηθούν την επικοινωνία στο διαδίκτυο και τις υπηρεσίες διαδικτύου, και αυτό είναι μία από τις σημαντικές υποδομές και δεν πρέπει να παραμεληθεί, πρόσθεσε ο πρόεδρος του Ιράν.

Το εθνικό σχέδιο για την παροχή δικτύου οπτικών ινών σε σπίτια, επιχειρήσεις και σχολεία στην επαρχία Κom εγκαινιάστηκε την Πέμπτη με την παρουσία του προέδρου Ραϊσί.

Στο πλαίσιο του σχεδίου, περίπου 435.000 άτομα στην επαρχία Κομ θα εφοδιαστούν με διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αλβανία: Ο Ράμα χλευάζει με AI βίντεο τους influencer που αντιδρούν στο σχέδιο Κούσνερ

Το Ισραήλ εμποδίζει το ταξίδι 17.000 ασθενών από τη Γάζα για θεραπεία

Βουλή: Ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία επί της Αρχής το ν/σ. «Εφαρμογή Συμφώνου για Μετανάστευση και Άσυλο»

Ο Τραμπ λέει ότι το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό ελικόπτερο πάνω από το Ορμούζ, υπόσχεται να απαντήσει

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα