ΑΘΗΝΑ
23:35
|
20.05.2024
Σήμερα ρίχνονται στη μάχη Ραψομανίκης, Θολιώτης, Κίτσιου και Κουτρουμπή.
Το ασημένιο μετάλλιο η κορυφαία αγωνιστική στιγμή της καριέρας του έως σήμερα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το ασημένιο μετάλλιο στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ταεκβοντό που διεξάγεται στο Βελιγράδι κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος, στην κατηγορία των -54 κιλών, ανεβάζοντας στα 47 τον συνολικό αριθμό μεταλλίων της χώρας μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Δημητρόπουλος, ο οποίος πλέον είναι κάτοχος πέντε μεταλλίων σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών (παίδων, εφήβων, U21 και πλέον ανδρών), μπήκε στη διοργάνωση της σερβικής πρωτεύουσας ως Νο3 στο ταμπλό, ωστόσο με εντυπωσιακές εμφανίσεις κατάφερε να βρεθεί στον τελικό της κατηγορίας και τελικά να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.

Το Νο10 της Παγκόσμιας κατάταξης, σε μια κατηγορία όπου συμμετείχαν συνολικά 22 αθλητές, σημείωσε τρεις νίκες στον δρόμο προς τον τελικό. Επικράτησε του Δανού Αουλάγκι, του Ολλανδού Μόλε και του Ουκρανού Μανένκοφ. Στον τελικό, ηττήθηκε από τον Τούρκο Τσάμογλου και κατέλαβε την 2η θέση, στην κορυφαία αγωνιστική στιγμή της καριέρας του έως σήμερα.

Στη μάχη, σήμερα Παρασκευή, ρίχνονται ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης στους άνδρες το 2021 στη Σόφια, Διονύσης Ραψομανίκης, ο πρωταθλητής Ευρώπης στους U21 το 2022 στα Τίρανα, Βασίλειος Θολιώτης, η «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης στους U21 το 2022 επίσης στα Τίρανα, Αγορίτσα Αρτεμία Κίτσιου αλλά και η Καλλιόπη Κουτρουμπή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υπερήφανος δηλώνει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ

Όλοι είναι κόντρα αλλά εμείς θα το πάρουμε!

Η Στεφανίδη 4η στο Diamond League του Ραμπάτ

Μερικοί ισλαμικοί πεσσοί και ο Χαν Ντόνερ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα