ΑΘΗΝΑ
12:38
|
01.07.2024
Εκατοντάδες αστυνομικοί από όλες τις αστυνομικές μονάδες θα είναι παρόντες για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του Αλβανού Πρωθυπουργού στην Αθήνα.
Έντι Ράμα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την αυριανή επίσκεψη του πρωθυπουργού της Αλβανίας στην Αθήνα, η οποία θα ξεκινήσει μετά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζελος» στις 8.30-9.00 το πρωί.

Εκατοντάδες αστυνομικοί από όλες τις μονάδες της αστυνομίας (ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, Ασφάλεια, Τροχαία) θα διατεθούν προκειμένου να διασφαλιστεί η μετάβαση του Έντι Ράμα στην τοποθεσία όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του και για την προστασία του μέχρι αποχώρησή του.

Ο Έντι Ράμα θα συνοδεύεται από περίπου 150 άτομα, όπου πρόκειται για μέλη του υπουργικού συμβουλίου του, βουλευτές και 50 δημοσιογράφους, που θα μεταβούν απευθείας στο κλειστό Christmas Theater του Γαλατσίου. Εκεί έχουν διαμορφωθεί δύο αίθουσες για τον πρωθυπουργό της Αλβανίας και τους συνεργάτες του.

Η ομιλία του στο Christmas Theater θα πραγματοποιηθεί γύρω στις 11.00, ωστόσο ο Έντι Ράμα θα έχει και συναντήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας με ομοεθνείς, μέλη του κόμματός του και επιχειρηματίες, ενώ αναμένεται να μοιράσει και φυλλάδια για τις διμερείς σχέσεις.

Αφού ολοκληρωθούν οι συναντήσεις του, ο Ράμα θα μεταβεί στο αεροδρόμιο για να αποχωρήσει από την Αθήνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πύρινο… υπουργικό συμβούλιο: Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας, επανέλαβε ο Μητσοτάκης

ΠΑΣΟΚ: Πέμπτος υποψήφιος ο Μιχάλης Κατρίνης

Η Μιλένα Αποστολάκη μπαίνει στην κούρσα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Σε επίπεδο συναγερμού αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στην Ευρώπη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα