ΑΘΗΝΑ
19:36
|
04.07.2024
Το νέο μοντέλο έχει συλλέξει τεράστια δεδομένα από το Ίντερνετ και είναι καλύτερο στο να διαχειρίζεται κείμενο και ήχο, ενώ μπορεί να δουλέψει σε 50…
Chat CPT
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα νέο πιο προηγμένο μοντέλο Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ ή ΑΙ) που δίνει πιο καλά τεκμηριωμένες απαντήσεις και λύσεις σε «προκλήσεις» που του αναθέτουν οι χρήστες της εφαρμογής παρουσίασε σήμερα η τεχνολογική εταιρία  OpenAI, που πρωτολάνσαρε το ChatGPT το Νοέμβριο 2022 προκαλώντας διεθνώς σάλο και το έντονο ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων που επωφελήθηκαν από τη δωρεάν διάθεση της εφαρμογής.

Το στέλεχος της εταιρίας, Μίρα Μουράτι, παρουσιάζοντας σήμερα σε εκδήλωση το νέο μοντέλο GPT-4 ανέφερε πως διατίθεται δωρεάν και διαβεβαίωσε πως είναι «πιο αποτελεσματικό» από τα προηγούμενα μοντέλα της ChatGPT.

Ανέφερε επίσης πως το νέο μοντέλο έχει συλλέξει τεράστια δεδομένα από το Ίντερνετ και είναι καλύτερο στο να διαχειρίζεται κείμενο και ήχο, ενώ μπορεί να δουλέψει σε 50 γλώσσες. 

Η ανακοίνωση της OpenAI έγινε ένα 24ωρο προτού ξεκινήσει το συνέδριο Google I/O, για τους σχεδιαστές λογισμικού στις 14 Μαΐου 2024.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ευρωπαϊκή αντιπυραυλική άμυνα: Βήματα προς έναν ενιαίο Ευρωστρατό

Οι Χούθι επιδεικνύουν drone σκάφος που χτύπησε ελληνικό πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα

Κόσοβο: Απαγόρευση χρήσης TikTok για όλα τα κυβερνητικά όργανα

Επιστήμονες εισάγουν ραδιενεργό υλικό σε κέρατα ρινόκερου λόγω… λαθροθηρίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα