ΑΘΗΝΑ
20:01
|
04.07.2024
Το λεωφορείο μετέφερε 53 εργάτες γης, όταν συγκρούστηκε με φορτηγό.
Τροχαίο στη Φλόριντα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λεωφορείο που μετέφερε εργάτες γης ανετράπη σήμερα (14/5) στην κεντρική Φλόριντα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 8 άνθρωποι και να τραυματιστούν περίπου άλλοι 40.

Το λεωφορείο μετέφερε 53 εργάτες γης, όταν συγκρούστηκε περίπου στις 6:40 π.μ. (τοπική ώρα) με φορτηγό στην κομητεία Μάριον, βόρεια του Ορλάντο, ανακοίνωσε η Περιπολία Αυτοκινητοδρόμων της Φλόριντα.

Οι αρχές λένε, ότι το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του από τον State Road 40, έναν ίσιο αλλά κάπως ανηφορικό δρόμο δύο λωρίδων που περνά μέσα από αγροκτήματα. Προσέκρουσε σε φράχτη και κατέληξε στο πλάι σε χωράφι. Οι εργάτες μεταφέρονταν στο Cannon Farms στο Ντούνελον, για συγκομιδή καρπουζιών.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

«Θα είμαστε κλειστοί σήμερα σε ένδειξη σεβασμού για τις απώλειες και τους τραυματισμούς νωρίς σήμερα το πρωί στο ατύχημα που συνέβη στην Olvera Trucking Harvesting Corp.», ανακοίνωσε η Cannon Farms στη σελίδα της στο Facebook. «Παρακαλώ προσευχηθείτε μαζί μας για τις οικογένειες και τους αγαπημένους που εμπλέκονται σε αυτό το τραγικό ατύχημα. Εκτιμούμε την κατανόησή σας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Η Cannon Farms περιγράφει τον εαυτό της ως μια οικογενειακή εμπορική γεωργική επιχείρηση που καλλιεργεί τη γη της για περισσότερα από 100 χρόνια, εστιάζοντας στα φιστίκια και τα καρπούζια, τα οποία στέλνει σε παντοπωλεία σε όλες τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Η εταιρεία είχε πρόσφατα αγγελία για έναν προσωρινό οδηγό για τη μεταφορά εργατών στα χωράφια με καρπούζι. Η αμοιβή ήταν 14,77 δολάρια την ώρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας η δάδα των Αγώνων Παρίσι 2024

Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Στο μικροσκόπιο τα οικονομικά του

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στην Κρήτη

Πόλεμος με Χεζμπολάχ σημαίνει καταστροφή του Ισραήλ του Νετανιάχου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα