ΑΘΗΝΑ
19:00
|
28.09.2024
Για το οριστικό πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα κρίνει και την ποινική μεταχείριση των γονέων, αναμένονται τα αποτελέσματα περαιτέρω εξετάσεων.
Σκότωσαν το νεογέννητο παιδί τους και στη συνέχεια ο άνδρας το πέταξε στα σκουπίδια;
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα, ο πατέρας του βρέφους που εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα νεκρό σε χωματερή στην περιοχή της Βραυρώνας.

Τόσο ο 23χρονος από το Νεπάλ, όσο και η 24χρονη ομοεθνής σύντροφός του και μητέρα του βρέφους που πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο, αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως από κοινού, καθώς όπως απεφάνθη ο ιατροδικαστής το μωρό πιθανότατα γεννήθηκε ζωντανό.

Η γυναίκα κατηγορείται πως μαζί με τον σύντροφό της σκότωσαν το νεογέννητο παιδί τους και στη συνέχεια ο άνδρας το πέταξε στα σκουπίδια.

Για το οριστικό πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα κρίνει και την ποινική μεταχείριση των γονέων, αναμένονται τα αποτελέσματα περαιτέρω ιστολογικών εξετάσεων, γι’ αυτό εκτιμάται πως ο πατέρας θα ζητήσει σήμερα αναβολή από τον ανακριτή.

Σε περίπτωση που η τελική απάντηση είναι ότι το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό τότε η κατηγορία θα είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση. Εάν το βρέφος διαπιστωθεί ότι γεννήθηκε νεκρό, τότε η κατηγορία θα αλλάξει και δεν θα κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία αλλά για περιύβριση νεκρού και άλλα αδικήματα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Έκτακτο δελτίο καιρού: Επιδείνωση από βδομάδα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα