ΑΘΗΝΑ
01:27
|
08.09.2024
Ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε τη στήριξη του κόμματός του στην ενίσχυση της ισονομίας, της ισοπολιτείας και της κοινωνικής συνοχής στην περιοχή.
Στέφανος Κασσελάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, Παντελεήμονα, αλλά και με τον Τοποτηρητή Μουφτή της Κομοτηνής, Τζιχάντ Χαλίλ, είχε σήμερα στην Κομοτηνή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Κατά τις συναντήσεις που είχε με τους δύο ιερωμένους, ο Στέφανος Κασσελάκης ενημερώθηκε για το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, καθώς και της Μουφτείας Κομοτηνής.

Ο Κασσελάκης χαρακτήρισε τη Θράκη «θετικό παράδειγμα συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων» και στη συνέχεια εξέφρασε τη στήριξη του κόμματός του στην ενίσχυση της ισονομίας της ισοπολιτείας και της κοινωνικής συνοχής στην περιοχή με δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, όπως άλλωστε είχε πράξει και κατά την περίοδο διακυβερνήσεώς του το 2015-2019.

Το Επισκοπικό Μέγαρο της Πατριαρχικής Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής

Ο Κασσελάκης, ο Σπάιντερμαν και οι μαθητές που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κομοτηνή, ο Κασσελάκης ήρθε αντιμέτωπος με μία ομάδα μαθητών που του επιφύλαξαν πολύ θερμή υποδοχή, χαρίζοντάς του και ένα μπαλόνι…Spiderman!

ΤΙ ψηφίζετε; τους ρώτησε και τα παιδιά με μια φωνή φώναξαν: «ΣΥΡΙΖΑ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα