ΑΘΗΝΑ
15:38
|
17.06.2026
Η  επίθεση είχε στόχο μεγάλη ισραηλινή στρατιωτική βάση κοντά στην Τιβεριάδα και συνοδεύτηκε από μπαράζ δεκάδων ρουκετών.
Βόρειο Ισραήλ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επίθεση με τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη σε βάθος τουλάχιστον 35 χλμ από τα σύνορα του Νοτίου Λιβάνου με το Ισραήλ πραγματοποίησε απόψε η Χεζμπολάχ.

Η  επίθεση είχε στόχο μεγάλη ισραηλινή στρατιωτική βάση κοντά στην Τιβεριάδα και πραγματοποιήθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες από την φονική επιδρομή που είχε πραγματοποιήσει με ανάλογο τρόπο ο ισραηλινός στρατός σκοτώνοντας ακόμη έναν διοικητή της Χεζμπολάχ το βράδυ της Τρίτης.

Παράλληλα, απόψε, η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε πάνω από 60 ρουκέτες κατά του Ισραήλ.

Σε κάθε περίπτωση η αποψινή επίθεση της Χεζμπολάχ είναι εντυπωσιακή καθώς αφορά το πρώτο πλήγμα της οργάνωσης κατά ισραηλινής στρατιωτικής βάσης σε απόσταση αρκετών δεκάδων χιλιομέτρων από την έναρξη του πολέμου στις αρχές Οκτώβρη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λάουρα Κοβέσι: Προσφυγή στον Άρειο Πάγο για τη θητεία των Ελλήνων ευρωεισαγγελέων

Η Τεχεράνη λέει ότι οι ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο απειλούν τη συμφωνία με τις ΗΠΑ

ΚΚΕ: Καμιά αποστολή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στα στενά του Ορμούζ

Μαρία Γρατσία: Η αυτοδυναμία για την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» είναι ένα ενδεχόμενο-Κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα