ΑΘΗΝΑ
11:00
|
04.07.2024
Με το 4-1 επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μόλις 90' μακριά από το πρωτάθλημα ενώ η ΑΕΚ γκρεμίζεται από την πρώτη θέση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μόλις 90′ μακριά από το πρωτάθλημα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ κατόπιν της χθεσινής νίκης του επί του Παναθηναϊκού με 4-1 στην Τούμπα και την ταυτόχρονη ήττα της ΑΕΚ με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο Δικέφαλος κυριάρχησε σε όλο το ματς με το σκορ να ανοίγει στο 37′ με σκόρερ τον Κωνσταντέλια ενώ το δεύτερο γκολ ήρθε στο 72′ από πέναλτι που κέρδισε ο Σαμάτα και εκτέλεσε ο Ζίβκοβιτς.

Το μόνο που κατάφερε ο Παναθηναϊκός ήταν να μειώσει στο 78′ με τον Γερεμέγεφ, παρ’ όλα αυτά ο Δικέφαλος είχε το πάνω χέρι και με 2 ακόμα γκολ του Βιεϊρίνια και Ζίβκοβιτς πήρε το τρίποντο.

Στον Πειραιά, το ματς ήταν γενικά πιο εξισορροπημένο με τις δύο ομάδες να εμπλέκονται σε «μονομαχίες« κυρίως στην μεσαία γραμμή και δύο ευκαιρίες για γκολ και για τις δύο πλευρές, για τον Ολυμπιακό στο 11′ και για την ΑΕΚ στο 37′.

Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το μηδέν στο σκορ το οποίο άλλαξε στο 67′ με ένα σουτ του Όρτα κατόπιν γυρίσματος του Ελ Κααμπί και λίγο πριν την λήξη του ματς πάλι ο Όρτα, κατόπιν μπαλιάς του Ελ Κααμπί βρήκε τα δίχτυα και έγραψε το 2-0 για τους ερυθρόλευκους.

Πλέον ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πρώτος με 77 βαθμούς, δεύτερη η ΑΕΚ με 75 και τρίτος ο Ολυμπιακός, όπου την Κυριακή πάει στη Λεωφόρο προκειμένου να κλειδώσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μάχη για την ΑΕΚ επίσης την Κυριακή όπου χρειάζεται νίκη για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ενώ κρίσιμο ματς και για τον ΠΑΟΚ όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προολυμπιακό Τουρνουά: Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική και 32 πόντους από τον Αντετοκούνμπο

Euro2024: Ολλανδία και Τουρκία συμπλήρωσαν την οκτάδα των προημιτελικών

Προολυμπιακό Τουρνουά: Στον Πειραιά αρχίζει το «ταξίδι» της εθνικής για το Παρίσι

Νότια Αφρική: Δολοφόνησαν τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή του ύψους Ζακ Φρίταγκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα