ΑΘΗΝΑ
17:07
|
26.06.2024
Ο πρέσβης της Υεμένης στο Ιράν δήλωσε ότι η χώρα θα προβεί σε πιο δύσκολες και αποφασιστικές επιχειρήσεις εάν συνεχιστεί ο πόλεμος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Mahdi al-Mashat, πρόεδρος του Ανώτατου Πολιτικού Συμβουλίου της Υεμένης, υποσχέθηκε πιο «αποφασιστική και δύσκολη» δράση και την τέταρτη φάση των αντι-σιωνιστικών επιχειρήσεων εάν το καθεστώς συνεχίσει τα εγκλήματά του κατά του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα, μετέδωσε την Τετάρτη η τηλεόραση Al Masirah.

Η Υεμένη έχει ήδη συμμετάσχει από τα μέσα Νοεμβρίου σε επιχειρήσεις εναντίον σκαφών που συνδέονται με το Ισραήλ στην Ερυθρά και την Αραβική Θάλασσα καθώς και στον Ινδικό Ωκεανό σε αντίποινα για τη γενοκτονία στη Γάζα. Η αραβική χώρα έχει κατά καιρούς εξαπολύσει επιθέσεις με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον θέσεων στα κατεχόμενα από το Ισραήλ εδάφη επίσης.

Την περασμένη εβδομάδα, η Υεμένη ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει την τέταρτη φάση των επιχειρήσεων κατά των συνδεόμενων με το Ισραήλ πλοίων που διέρχονται από τη Μεσόγειο. Ο πρεσβευτής της Υεμένης στο Ιράν Ιμπραχίμ αλ-Ντεϊλάμι τόνισε την Τετάρτη ότι όλες οι αντι-ισραηλινές επιχειρήσεις της χώρας του αποσκοπούν στην υποστήριξη του λαού της Γάζας.

Είπε επίσης ότι το μέτωπο αντίστασης στη Δυτική Ασία καταβάλλει προσπάθειες για να «σώσει την περιοχή από τις ΗΠΑ και το σιωνιστικό καθεστώς.»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Λιμοκτονεί το 22% του πληθυσμού της Γάζας

Άρειος Πάγος: Κλήθηκαν δύο άτομα ως ύποπτοι για την υπόθεση των υποκλοπών

Νίκη των διαδηλωτών στην Κένυα- Ο Πρόεδρος Ρούτο απέσυρε το νομοσχέδιο για τους φόρους

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι της «Αυγής»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα