ΑΘΗΝΑ
18:32
|
06.10.2024
Πλέον η καταιγίδα έχει μετακινηθεί ανατολικότερα και πλήττει τη γειτονική Πολιτεία της Λουιζιάνα.
Σχεδόν ένα εκατομμύριο νοικοκυριά έμειναν για αρκετές ώρες χωρίς ρεύμα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τέσσερις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός από τις ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν το Χιούστον, καθώς άνεμοι που έφθαναν σε ταχύτητα έως και τα 160χλμ/ώρα έπληξαν το νοτιοανατολικό τμήμα της πολιτείας του Τέξας.

Οι αρχές της πόλης δέχθηκαν πληθώρα κλήσεων έκτακτης ανάγκης οι περισσότερες από τις οποίες αφορούσαν διαρροές αερίου και πτώση καλωδίων, ενώ σχεδόν ένα εκατομμύριο νοικοκυριά έμειναν για αρκετές ώρες χωρίς ρεύμα, αργά το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με την υπηρεσία παρακολούθησης υπηρεσιών κοινής ωφέλειας PowerOutage.us

Η συντριπτική πλειονότητα των διακοπών καταγράφηκε στην κομητεία Χάρις, η οποία περιλαμβάνει το Χιούστον και φιλοξενεί περισσότερους από 4,7 εκατομμύρια ανθρώπους.

Πλέον η καταιγίδα έχει μετακινηθεί ανατολικότερα και πλήττει τη γειτονική πολιτεία της Λουιζιάνα, με εκτεταμένες διακοπές ρεύματος και προειδοποιήσεις για πλημμύρες στις παράκτιες περιοχές.

Περισσότεροι από 30 εκατομμύρια άνθρωποι κινδυνεύουν από έντονα καιρικά φαινόμενα σήμερα Παρασκευή σε περιοχές της ακτής του Κόλπου, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή της ημερομηνίας του Συνεδρίου-Αποχώρησαν οι Kasselistas από τη συνεδρίαση της ΚΕ (upd)

Τη μετάθεση του έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ κατά μια εβδομάδα αργότερα, στις 8-10 Νοεμβρίου εισηγήθηκε προς την Κ.Ε. η Πολιτική Γραμματεία-Διαφώνησε η Θεοδώρα Τζάκρη.
ΣΥΝΑΦΗ

Οι πλημμύρες στο Μπαγκλαντές άφησαν πέντε νεκρούς και χιλιάδες εγκλωβισμένους

Πόσο κοντά ή μακριά νιώθουμε έναν πόλεμο;

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στις 234.343 η συμμετοχή στις εκλογές στις 17:00 (upd)

Όρμπαν: Αν συνεχιστεί η παράτυπη μετανάστευση, θα μεταφέρουμε τους μετανάστες στις Βρυξέλλες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα