ΑΘΗΝΑ
04:50
|
24.06.2024
«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο», σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Βριλήσσια.
Νάσος Ηλιόπουλος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο», σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Βριλήσσια και το γεγονός ότι αναφέρθηκε στην επιστολή του προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν «μιλώντας σε πολίτες που πλήττονται από τον υψηλό πληθωρισμό που έχει τη δική του υπογραφή».

«Όμως δεν είπε κουβέντα για τη μέχρι σήμερα κυβερνητική πολιτική η οποία αποτελεί δίχτυ προστασίας για τα κέρδη λίγων και μεγάλων εταιρειών και, την ίδια ώρα, καταδίκη για την πλειοψηφία των πολιτών», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς. Υποστηρίζει ότι «υπάρχει άλλος δρόμος με άμεσα μέτρα και αυτό διεκδικεί και προτείνει η Νέα Αριστερά: έκτακτη φορολογία των υπερκερδών των super market. Μηδενισμός του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής. Έλεγχος στην κερδοσκοπία, τις τιμές εισόδου και τις τιμές στο ράφι. Μέτρα στήριξης και μείωσης του κόστους των παραγωγών».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Από την «trash-tv», στην «trash-ζωή»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προωθεί το πελατειακό μοντέλο και την κομματοκρατία στην δημόσια διοίκηση»

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διαψεύδουν δημοσιεύματα περί συνάντησης συνεργατών Κασσελάκη-Ανδρουλάκη

ΚΚΕ: Έστω και τώρα να παρθούν όλα τα μέτρα για να προστατευτούν οι ζωές και οι περιουσίες του λαού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα