ΑΘΗΝΑ
04:09
|
23.06.2024
Ο Ιρανός κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι η Δύση και το Ισραήλ δεν φοβούνται να παραβιάσουν το Διεθνές Δίκαιο και να απειλήσουν θεσμούς.
Ali Bahadori Jahromi
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή, ο Ali Bahadori Jahromi έγραψε ότι η αυθαίρετη συμπεριφορά των δυτικών κρατών έχει επιβραδύνει την πρόοδο του διεθνούς δικαίου και την επιρροή του.

Έκανε τις παρατηρήσεις αυτές με αφορμή μια επιστολή που έστειλαν 12 Αμερικανοί γερουσιαστές στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) και τους δικαστές του, στην οποία απειλούσαν το ΔΠΔ με αυστηρές κυρώσεις εάν το διεθνές όργανο εξέδιδε εντάλματα σύλληψης για Ισραηλινούς αξιωματούχους.

Επιπλέον πρόσθεσε:

Η σφαγή γυναικών και παιδιών και οι επιθέσεις εναντίον αμάχων και ιατρικών κέντρων, ακόμη και εναντίον καταυλισμών των Ηνωμένων Εθνών επί επτά μήνες αποκαλύπτουν την αλήθεια της στάσης ορισμένων δυτικών χωρών απέναντι στο ζήτημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δείχνουν επίσης την αναποτελεσματικότητα του διεθνούς δικαίου στην πρόληψη τέτοιων περιστατικών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη επιτέθηκαν σε στρατιωτικούς στόχους της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Αμερικανικό αεροπλανοφόρο φτάνει στη Νότια Κορέα για στρατιωτικές ασκήσεις

Πρόσφυγες… άλλη μια Παγκόσμια Ημέρα πέρασε

Χάμπεκ: Η Ε.Ε. είναι ανοιχτή για συνομιλίες για τους δασμούς στην Κίνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα