ΑΘΗΝΑ
01:52
|
27.07.2024
Διπλάσιο φέτος το The Comic Con, το οποίο φιλοξενείται στην ΔΕΘ από 17 εώς 19/5 με πάνω από 200 καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένους.
The Comic Con
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πάνω από 200 Έλληνοι και ξένοι δημιουργοί κόμικ, cosplay, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, του animation και του gaming συμμετέχουν στο «The Comic Con vol.8» στη Θεσσαλονίκη, το οποίο ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19/5.

Συγκεκριμένα από την Παρασκευή εώς και την Κυριακή, το φεστιβάλ φιλοξενείται στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και το Περίπτερο 6 των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ – Helexpo, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε workshops, να συνομιλήσουν με τους αγαπημένους τους δημιουργούς, να ενημερωθούν μέσα από τις παρουσιάσεις για τις νεότερες -ελληνικές και ξένες- κυκλοφορίες και να συμμετάσχουν σε μοναδικά events.

Όπως δήλωσε διοργανωτής της έκθεσης Comic Con στην εκπομπή «Μέρα με Χρώμα» της ΕΡΤ3:

Γνωρίζαμε την αγάπη που έχει ο κόσμος για τα κόμικ, αλλά όχι σε ποιο βαθμό είναι αυτή η αγάπη. Ξεκινήσαμε το 2015 από εκείνη τη μικρή αποθήκη Γ’ στο λιμάνι. Είχαμε ένα φόβο και στο τέλος του πρώτου τριημέρου διαπιστώσαμε ήδη ότι έπρεπε να αλλάξουμε χώρο, η αγάπη του κόσμου ήταν πραγματικά μεγάλη και φτάνουμε στο σημείο να έχουμε περίπου 6.000 τ.μ. διπλασιάζοντας την απόλαυση. Φανταστείτε ένα τριήμερο όπου κάτω από την ίδια στέγη συνυπάρχουν 150 Έλληνες δημιουργοί, σχεδιαστές οι οποίοι μπορούν να δείξουν τη δουλειά τους, επίσης μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λαμπρή γιορτή η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Γιάννης Αγγελάκας: Ακυρώνει τις καλοκαιρινές συναυλίες για λόγους υγείας

«Ματαδόρ»: Εξαγριώνεται ακριβώς επειδή ερωτεύεται

Προς τον Κήπο των Εσπερίδων η νέα έκθεση τέχνης στο ίδρυμα Κυδωνιέως Άνδρου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα