ΑΘΗΝΑ
12:17
|
01.07.2024
Είναι καιρός η Δύση να σταματήσει να θυσιάζει την Ουκρανία για τους μάταιους στόχους της, δήλωσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ.
Σεργκέι Λαβρόφ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Είναι καιρός το καθεστώς του Κιέβου να αναγνωρίσει την πραγματικότητα στο πεδίο της μάχης και η Δύση να σταματήσει να θυσιάζει την Ουκρανία για τους μάταιους στόχους της, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, μεταδίδει το TASS.

«Είναι καιρός το καθεστώς του Κιέβου να αναγνωρίσει τις πραγματικότητες επί τόπου. Ελπίζω ότι αυτό το μήνυμα, το οποίο έχει επαναληφθεί πολλές φορές, θα γίνει κατανοητό και η Δύση θα συνειδητοποιήσει ότι είναι καιρός να σταματήσει να θυσιάζει την Ουκρανία για απολύτως μάταιους στόχους», είπε σε συνέντευξή του στο πρόγραμμα «Μόσχα», ένα απόσπασμα της οποίας δημοσιεύτηκε από τον δημοσιογράφο Πάβελ Ζαρούμπιν στο κανάλι του στο Telegram.

Ο Λαβρόφ συμβούλεψε επίσης τη Δύση να χαλαρώσει. «Κατανοούμε πολύ καλά τις δυνατότητες που έχουμε, συμπεριλαμβανομένων όλων των περιπτώσεων εξέλιξης της κατάστασης γύρω από την Ουκρανία», πρόσθεσε.

Η συνομιλία με τον κορυφαίο Ρώσο διπλωμάτη πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της κρατικής επίσκεψης του Ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν στην Κίνα στις 16-17 Μαΐου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε επίπεδο συναγερμού αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στην Ευρώπη

Γαλλία μετά την κάλπη: Πόλωση σκληρής δεξιάς με κεντροαριστερά

Εκδήλωση: Από την «Επιχείρηση Barbarossa» στον σύγχρονο πόλεμο του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας

Η Παλαιστίνη συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση του Αραβικού Συνδέσμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα