ΑΘΗΝΑ
21:19
|
30.06.2024
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι η αεράμυνα κατέρριψε 57 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην περιοχή του Κρασνοντάρ.
Το λεωφορείο χτυπήθηκε από ουκρανικό drone
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνολικά 16 άμαχοι τραυματίστηκαν, ενώ ένα άτομο έχασε τη ζωή του, ως αποτέλεσμα επίθεσης ουκρανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους εναντίον λεωφορείου σε χωριό στην περιοχή της Χερσώνας, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχής Βλαντιμίρ Σάλντο.

«Συνολικά 17 άτομα ταξίδευαν. Ένας σκοτώθηκε. Όλοι οι άλλοι φέρουν μώλωπες και ελαφρά τραύματα. Παρασχέθηκε βοήθεια επί τόπου. Κανείς δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο», ανέφερε ο αξιωματούχος μιλώντας στο TASS.

Νωρίτερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, έξι ουκρανικά drones έπληξαν διυλιστήριο πετρελαίου στην περιοχή Κρασνοντάρ της Ρωσίας, χωρίς να υπάρξουν θύματα ή ζημιές στις εγκαταστάσεις. Συνολικά, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι η αεράμυνα κατέρριψε 57 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην περιοχή του Κρασνοντάρ τις τελευταίες 24 ώρες.

Τέλος, οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας φέρονται να κατέρριψαν εννέα πυραύλους ATACMS και ένα drone των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων πάνω από την Κριμαία

«Την περασμένη νύχτα, διακόπηκαν απόπειρες του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις χρησιμοποιώντας αμερικανικούς τακτικούς πυραύλους ATACMS και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα εναντίον στόχων στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Τα συστήματα αεράμυνας κατέστρεψαν εννέα πυραύλους  ATACMS και ένα UAV πάνω από το έδαφος της Δημοκρατίας της Κριμαίας», ανέφερε το υπουργείο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τρεις συλλήψεις για πυρκαγιές σε Σαλαμίνα, Ραφήνα και Πόρο

Δύο πύρινα μέτωπα στην Αττική-Νεκρός 45χρονος στον Διόνυσο (upd)

Η Παλαιστίνη συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση του Αραβικού Συνδέσμου

Τέσσερις νεκροί και 20 τραυματίες σε έκρηξη οικιακού αερίου στη Σμύρνη της Τουρκίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα