ΑΘΗΝΑ
20:29
|
24.09.2024
Η 28χρονη Φιλιππινέζα εργαζόταν στο κρουαζιερόπλοιο και σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν είχε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη της.
Νεκρό νεογέννητο σε κρουαζιερόπλοιο στην Ιταλία, κατηγορούμενη για φόνο η μητέρα του
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια 28χρονη Φιλιππινέζα κατηγορείται από την ιταλική δικαιοσύνη, για δολοφονία εκ προθέσεως κατά του νεογέννητου παιδιού της, το οποίο βρέθηκε νεκρό στο κρουαζιερόπλοιο Silver Whisper ενώ έπλεε στ’ ανοικτά της Τοσκάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, η οποία εργαζόταν στις κουζίνες του πλοίου, φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο του μόλις δύο ημερών βρέφους εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας που έδειξε. Το πτώμα του άτυχου μωρού βρέθηκε στο κρεβάτι της μητέρας του, μέσα σε καμπίνα που μοιραζόταν με άλλους εργαζόμενους. 

Τις επόμενες ώρες ιατροδικαστής πρόκειται να πραγματοποιήσει τη νεκροψία

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa οι γιατροί που επενέβησαν στο σημείο δεν βρήκαν πάντως σημάδια στραγγαλισμού. Είναι πιθανό το παιδί να έμεινε στην καμπίνα για ώρες, χωρίς να λάβει τη φροντίδα που χρειάζεται ένα νεογέννητο. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι κανείς, τουλάχιστον με βάση τις πρώτες μέχρι τώρα μαρτυρίες της αστυνομίας, δεν είχε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη της

Οι καραμπινιέροι ειδοποιήθηκαν από εργαζόμενους στο κρουαζιερόπλοιο και όταν έφτασαν στο πλοίο διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν σε σύγχυση. Οδηγήθηκε στο  Γκροσέτο υπό κράτηση και σήμερα το απόγευμα πήρε εξιτήριο και μεταφέρθηκε στις φυλακές τις Φλωρεντίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ελληνικό ΥΠΕΞ: Ζητά την άμεση αναχώρηση των Ελλήνων από τον Λίβανο

Δημοσκόπηση CNN: Ένας πόντος διαφορά για Κάμαλα-Τραμπ

Νέα Φιλαδέλφεια: Σύλληψη ιερέα που αυνανιζόταν έξω από δημοτικό σχολείο

Νέα Ζηλανδία: Ανακαλύφθηκε νέο είδος «καρχαρία φάντασμα»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα