ΑΘΗΝΑ
04:10
|
23.06.2024
Είμαι περήφανος για εσάς και ό,τι πετύχατε είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, στους παίχτες και τον προπονητή της ομάδας.
Ιβάν Σαββίδης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εύσημα σε παράγοντες, παίχτες και τον κόσμο του ΠΑΟΚ έδωσε απόψε διαδικτυακά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, με αφορμή το εορταστικό γεύμα του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2023/24.

«Είμαι περήφανος για εσάς και ό,τι πετύχατε. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας. Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ. Όταν μιλάω με εσάς ξεχωριστά νιώθω το πόσο πολύ σας στηρίζει η οικογένεια σας. Να ξέρετε πως και ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά σας», ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε στη συνέχεια έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, λέγοντας:

«Ξέρετε πως είμαι ένας δυνατός άνθρωπος και πως μου αρέσει να παίζω σκάκι. Ο Μάκης έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές παράγοντες και ξέρει πως να… παίζει σκάκι πριν από τέτοιους τελικούς. Θέλω εδώ μπροστά σε όλους σας να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Ιβάν Σαββίδης

Αναφερόμενος προς τον Λουτσέσκου, ο Σαββίδης τόνισε:

«Ράζβαν σε ευχαριστώ και θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον πατέρα σου, είναι σα φυλαχτό για εμάς και μας φέρνει καλή τύχη. Μακάρι να ζήσει ακόμη 100 χρόνια και να μας φέρει με την τύχη του ακόμα 100 πρωταθλήματα».

Πανηγυρισμοί ως το ξημέρωμα…

Μετά από τέσσερις νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές (επί των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη) η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πανηγύρισε το τέταρτο συνολικά και πρώτο από το 2015 πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Οι πανηγυρισμοί του ποδοσφαιρικού τμήματος για την απονομή του τροπαίου, σε Τούμπα και Λευκό Πύργο, διήρκησαν ως τα ξημερώματα της Δευτέρας, ωστόσο το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε το αποχαιρετιστήριο γεύμα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πρόσφυγες… άλλη μια Παγκόσμια Ημέρα πέρασε

Γάζα: Πάνω από 100 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στις ισραηλινές επιθέσεις το τελευταίο 24ωρο

Δύο συλλήψεις για την ανθρωποκτονία στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στη Ριτσώνα

Στους 54 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από μολυσμένο αλκοόλ στην Ινδία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα