ΑΘΗΝΑ
03:06
|
27.07.2024
«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους ο ευρωπαϊκός δρόμος για αυτούς θα μείνει κλειστός και τα μνημόνια δε θα κυρωθούν έως ότου αλλάξουν στάση»…
Ο Μητσοτάκης στην Καστοριά
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα μνημόνια που απορρέουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών δε θα υπογραφούν μέχρι η νέα ηγεσία της γειτονικής χώρας αλλάξει στάση στο θέμα της ονομασίας προειδοποίησε απόψε από την Καστοριά την ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους ο ευρωπαϊκός δρόμος για αυτούς θα μείνει κλειστός και τα μνημόνια δε θα κυρωθούν έως ότου αλλάξουν στάση» είπε χαρακτηριστικά κατηγορώντας στη συνέχεια την αντιπολίτευση πως «δεν έχει προτάσεις για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου».

«Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κοντύνει η ΝΔ και ο Μητσοτάκης». «Ζητούν να αποδυναμωθεί η κυβέρνηση αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν θα γίνει γιατί το βράδυ της 9ης Ιουνίου η Νέα Δημοκρατία θα είναι η μεγάλη νικήτρια» ισχυρίστηκε ο Μητσοτάκης.

«Θέλω το βράδυ της ενάτης Ιουνίου όταν κλείσουν οι κάλπες να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στον τόπο…» είπε σε άλλο σημείο προσπαθώντας να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του κόμματός του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πράκτορας του εξωτερικού για το Κρεμλίνο η ρωσική έκδοση της Bild

Ζυμώσεις για μία νέα συμφωνία Βρετανίας-Ε.Ε. βλέπει το Politico

Δίκη Μάτι: Μάρτυρες ρίχνουν ευθύνες σε Λιμενικό, Πυροσβεστική και Αστυνομία

Πολωνία: Ψηφίστηκε νόμος που επιτρέπει στη συνοριοφυλακή να πυροβολεί μετανάστες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα