ΑΘΗΝΑ
01:31
|
26.06.2024
Το θύμα μαζί με άλλα τρία άτομα φέρονται να επιχείρησαν το βράδυ της Δευτέρας (20/5) να μπουν στην κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου κτηνοτρόφου.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έγκλημα με θύμα έναν 45χρονο άνδρα διαπράχθηκε στις Μουριές Κιλκίς όταν 54χρονος κτηνοτρόφος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα το θύμα, ο οποίος μαζί με άλλα τρία άτομα (εκ των οποίων τα δύο ήταν ανήλικοι) φέρονται να επιχείρησαν το βράδυ της Δευτέρας (20/5) να παραβιάσουν θύρα της κτηνοτροφικής μονάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 54χρονος κτηνοτρόφος αντιλήφθηκε ότι προσπάθησαν να εισέλθουν στην μονάδα περίπου στις 11 το βράδυ και πυροβόλησε προς το μέρους τους με καραμπίνα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 45χρονου. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 45χρονος και οι υπόλοιποι επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο προκειμένου να διαφύγουν, όμως λίγο αργότερα τους εντοπίστηκαν από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος υπέκυψε στα τραύματα του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδας και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία. Οι έρευνες για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες του φονικού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Γερμανικές αντιδράσεις για την 6ήμερη εργασία στην Ελλάδα

Νορβηγία: Προχωράει στην αποθήκευση σιτηρών πριν έρθει το… «αδιανόητο»

Συνελήφθησαν δυο άτομα για πρόκληση πυρκαγιών σε Νάξο και Φωκίδα

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για το γατάκι που βασάνισαν και ακρωτηρίασαν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα